Artikler for boligsøgende

Bliv klogere på andelsboligmarkedet

Blog billede

Gennemsnitsalderen for førstegangskøbere er steget

Stigende renter og stigende priser har stor betydning for boligmarkedet, men også køberne. Gennemsnitsalderen for førstegangskøbere er steget. 

Blog billede

Byens smukkeste facade

Hvert andet år kårer Frederiksberg vindere af byens smukkeste facade. Læs om dette års vindere her.

Blog billede

Boligmarkedet vakler 

Der er sket markante ændringer på boligmarkedet det seneste år. Under Covid-19 pandemien var boligmarkedet glohedt, og boliger gik som varmt brød. Sådan er det ikke længere.

Blog billede

Gør din andelsbolig attraktiv ved salg

Boligmarkedet er ikke i ligeså høj kurs, som det har været. Du er nødt til at arbejde mere for at gøre din andelsbolig attraktiv for en potentiel køber. 

Blog billede

Det kan betale sig at købe en stuelejlighed

Jo højere oppe, du ønsker at bo, jo dyrere. En stuelejlighed er derfor et billigere alternativ, og kan være værd at give en chance.

Blog billede

Nye anbefalinger til danskernes lånemuligheder

Udvalg om finansieringsregler for andelsboliger har for nyligt afleveret sine anbefalinger til danskernes lånemuligheder på andelsboligmarkedet.

Blog billede

Hvad er en sund andelsboligforening?

I jagten på andelsboligen, skal man have helt styr på, hvad der er en sund andelsboligforening, for at undgå at gøre et dårligt køb.

Blog billede

Danskere flytter oftere end andre europæere

Danskere flytter oftere end de fleste andre europæere. Men hvorfor kan vi ikke blive det samme sted lang tid ad gangen, og hvor søger vi hen?

Blog billede

Danskerne ønsker sig en større bolig

Danskerne ønsker sig en større bolig, med flere rum og mere plads. Men det hænger ikke sammen med drømmen om at leve mere bæredygtigt.

Blog billede

Er køb af bolig i 2022 en god eller dårlig beslutning?

At købe en bolig er ikke blevet lettere i 2022. Man skal derfor overveje, hvorfor ønsker at købe en ny bolig i først omgang.

Blog billede

Danskernes boligsituation: Et tilbagekig på 2021

Der er sket meget i 2021, særligt på boligmarkedet. Og det har haft indflydelse på danskernes boligsituation. Læs her, hvad der er sket i 2021.

Blog billede

Julestemning i Indre København

København byder på masser af julestemning i december. I dette blogindlæg har vi samlet en række oplevelser, du kan nyde i København i december.

Blog billede

Hvorfor bosætte sig i København?

Det er dyrt at bosætte sig i København, alligevel er byen populær. Vi har spurgt fire tilflyttere, hvad der er så godt ved København. Læs deres svar her.

Blog billede

Boligsøgende: Sådan forbereder du dig på boligjagten

Er du boligsøgende og har svært ved at finde ud af, hvad det egentlig er, du ønsker i en ny bolig? Så har vi samlet en række bud på, hvordan du kan forberede dig bedre på boligjagten.

Blog billede

Førstegangskøber: Gode råd til nye på boligmarkedet

Andelslejligheder og ejerlejligheder går som varmt brød, og det kan føles som en uendelig og unfair kamp, som førstegangskøber. Derfor skal du forberede dig godt, inden du kaster dig ud i boligræset.

Blog billede

Fordele ved at købe en andelslejlighed

Er du på jagt efter en andelslejlighed, så kræver det både held og ihærdighed. Men det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilke fordele og ulemper der er, og hvad man skal være opmærksom på.

Blog billede

Hvor skal jeg bo: De forskellige boligområder i København

Hovedstaden holder på en masse fantastiske bydel, og de er alle forskellige! Hvor skal du bo? Læs mere her

Blog billede

Lån til andelsbolig: Bliv en attraktiv låneansøger

Går du med andelsboligdrømme og overvejer at tage et lån til din næste andelsbolig? Her giver vi og Lasse Nygaard, boligchef i Danske Bank, ekspertråd til, hvad du skal være opmærksom på.

Blog billede

Køb af andelsbolig – bliv klar med denne vejledning

At købe andelsbolig er en længere proces. Derfor vejleder vi dig gennem, hvordan du søger andelsbolig, hvad du skal holde øje med under salget og til den dag, du overdrager din nye bolig.

Blog billede

Guide til forældrekøb af andelsbolig

Overvejer du at lave et forældrekøb af en andelsbolig? Så læs her om Flatrs bedste råd, og hvad du skal være opmærksom på. For der er både fordele og ulemper ved et forældrekøb.

Blog billede

Udviklingen på boligmarkedet: andelsboliger i København

Her kan du få et overblik over, hvordan andelsboligmarkedet så ud førhen, og hvordan det har udviklet sig gennem tiden. Det kan give dig et billede af hvordan andelsboligmarkedet ser ud i dag.

Blog billede

Fordele ved digitalisering af ventelister til andelsboligforeninger

Digitalisering af ventelister til andelsboligforeninger kan sikre løsninger for dig som bogligsøgende og skabe et fair andelsboligmarked. Det gøres nemmere at skrive sig op og opfylde boligønskerne.

Blog billede

Gode ting at vide, før køb af andelsbolig

Der er visse ting at overveje, inden du køber en andelsbolig, hvis du vil sikre dig en fornuftig handel. Her kan du læse om et par gode ting at vide, før du køber andelsbolig.

Blog billede

Undgå snyd, når du søger andelsbolig

Desværre ses det, at der bliver snydt ved handler med andelsboliger. Vi giver dig her et par tips til, hvordan du spotter snyd, så du er rustet bedre på til at købe en god andelsbolig.

Administrérer du ventelister i en andelsboligforening?

Står du for håndteringen af en eller flere andelsboligforeningers ventelister, eller kender du en, der gør? Følg linket herunder og læs mere om, hvad vores ventelistesystem til andelsboligforeninger kan tilbyde. Flatr for ejendomme