Artikler for boligsøgende

Bliv klogere på andelsboligmarkedet

blog billede

Andelsbolig på Amager

Med en andelsbolig på Amager er du altid tæt på vand, grønne områder og masser af butikker. Øen huser mange forskellige beboere, der er med til at aktivere bybilledet, og det kan være noget for dig.

blog billede

Køb af andelsbolig – bliv klar med denne vejledning

At købe andelsbolig er en længere proces. Derfor vejleder vi dig gennem, hvordan du søger andelsbolig, hvad du skal holde øje med under salget og til den dag, du overdrager din nye bolig.

blog billede

Guide til forældrekøb af andelsbolig

Overvejer du at lave et forældrekøb af en andelsbolig? Så læs her om Flatrs bedste råd, og hvad du skal være opmærksom på. For der er både fordele og ulemper ved et forældrekøb.

blog billede

Andelsbolig i Nordvest

Bydelen er et gammelt industrikvarter, og det skinner stadig igennem mange steder. Her kan man stadig finde det autentiske og endnu ikke opdagede, som er blevet sværere i andre bydele i København.

blog billede

Udviklingen på boligmarkedet: andelsboliger i København

Her kan du få et overblik over, hvordan andelsboligmarkedet så ud førhen, og hvordan det har udviklet sig gennem tiden. Det kan give dig et billede af hvordan andelsboligmarkedet ser ud i dag.

blog billede

Andelsbolig i Århus

Smilets by summer af liv døgnet rundt med masser af muligheder. Byen kan nydes med venner, og man kan opleve en masse underholdende og kulturelt. Byen er fyldt med events og madeventyret venter.

blog billede

Andelsbolig i Sydhavnen

Sydhavnen repræsenterer det autentiske og ægte København, som er svære og svære at finde længere inde mod byen. Læs om fællesskab, miljøbevidsthed og begivenheder i det lokale Sydhavnen.

blog billede

Andelsbolig i Nordhavn

Nordhavn er i fuld udvikling, og nye andelsboliger og aktiviteter dukker flittigt frem. Den nye bydel bliver bygget med fokus på miljøet, trygge områder, og at beboerne skal have det godt.

blog billede

Andelsbolig på Frederiksberg

Læs om at bo i andelsbolig i Frederiksberg. Den grønne bydel er meget eftertragtet ifølge Københavnerne. Frederiksberg er kendt for sine brede, trivsomme alléer, som består af høje træer og ældre, betagende boliger.

blog billede

Andelsbolig på Østerbro

Østerbro emmer af historie og rummer mange smukke, ikoniske bygninger. Derfor er der også god mulighed for at bo i en charmerende, ældre andelsbolig på Østerbro med udsmykkede opgange.

blog billede

Andelsbolig på Nørrebro

Nørrebro er en mangfoldig by, og mange forskellige mennesker køber andelsboliger her. Det kan ses i det farverige, charmerende bybillede, hvor der er noget for enhver smag.

blog billede

Andelsbolig på Vesterbro

Vesterbro er et populært og hipt område, hvor nye og ældre andelsboliger ligger op og ned ad hinanden. Bydelen emmer af liv, og der er god mulighed for delikate caféer og grønne områder.

blog billede

Andelsbolig i København K

Læs om andelsbolig i København K – den inderste bydel. Hav mulighed for at handle på de brostensbelagte gader, hav en ikonisk udsigt og lev midt i det livlige bybillede.

blog billede

Andelsbolig i Vanløse

Vanløse ligger for enden af metroen, og det vil sige, at man hurtigt kan komme rundt i hele København. Men Vanløse byder også selv på shopping, grønne områder og bedre fremtidssikrede andelsboliger.

blog billede

Andelsbolig i Valby

Valby ligger klos op ad byen – og er i fuld udvikling. Charmerende ældre andelsboliger står der stadig, mens moderne, grønne boligområder dukker jævnligt op. Byen tilbyder nemlig noget for alle.

blog billede

Fordele ved digitalisering af ventelister til andelsboligforeninger

Digitalisering af ventelister til andelsboligforeninger kan sikre løsninger for dig som bogligsøgende og skabe et fair andelsboligmarked. Det gøres nemmere at skrive sig op og opfylde boligønskerne.

blog billede

Gode ting at vide, før køb af andelsbolig

Der er visse ting at overveje, inden du køber en andelsbolig, hvis du vil sikre dig en fornuftig handel. Her kan du læse om et par gode ting at vide, før du køber andelsbolig.

blog billede

Undgå snyd, når du søger andelsbolig

Desværre ses det, at der bliver snydt ved handler med andelsboliger. Vi giver dig her et par tips til, hvordan du spotter snyd, så du er rustet bedre på til at købe en god andelsbolig.

Administrérer du ventelister?

Flatr for ejendomme

Lad os holde dig opdateret omkring Flatr