Artikler for boligsøgende

Bliv klogere på andelsboligmarkedet

Blog billede

Fordele ved at købe en andelslejlighed

Er du på jagt efter en andelslejlighed, så kræver det både held og ihærdighed. Men det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilke fordele og ulemper der er, og hvad man skal være opmærksom på.

Blog billede

Hvor skal jeg bo: De forskellige boligområder i København

Hovedstaden holder på en masse fantastiske bydel, og de er alle forskellige! Hvor skal du bo? Læs mere her

Blog billede

Lån til andelsbolig: Bliv en attraktiv låneansøger

Går du med andelsboligdrømme og overvejer at tage et lån til din næste andelsbolig? Her giver vi og Lasse Nygaard, boligchef i Danske Bank, ekspertråd til, hvad du skal være opmærksom på.

Blog billede

Køb af andelsbolig – bliv klar med denne vejledning

At købe andelsbolig er en længere proces. Derfor vejleder vi dig gennem, hvordan du søger andelsbolig, hvad du skal holde øje med under salget og til den dag, du overdrager din nye bolig.

Blog billede

Guide til forældrekøb af andelsbolig

Overvejer du at lave et forældrekøb af en andelsbolig? Så læs her om Flatrs bedste råd, og hvad du skal være opmærksom på. For der er både fordele og ulemper ved et forældrekøb.

Blog billede

Udviklingen på boligmarkedet: andelsboliger i København

Her kan du få et overblik over, hvordan andelsboligmarkedet så ud førhen, og hvordan det har udviklet sig gennem tiden. Det kan give dig et billede af hvordan andelsboligmarkedet ser ud i dag.

Blog billede

Fordele ved digitalisering af ventelister til andelsboligforeninger

Digitalisering af ventelister til andelsboligforeninger kan sikre løsninger for dig som bogligsøgende og skabe et fair andelsboligmarked. Det gøres nemmere at skrive sig op og opfylde boligønskerne.

Blog billede

Gode ting at vide, før køb af andelsbolig

Der er visse ting at overveje, inden du køber en andelsbolig, hvis du vil sikre dig en fornuftig handel. Her kan du læse om et par gode ting at vide, før du køber andelsbolig.

Blog billede

Undgå snyd, når du søger andelsbolig

Desværre ses det, at der bliver snydt ved handler med andelsboliger. Vi giver dig her et par tips til, hvordan du spotter snyd, så du er rustet bedre på til at købe en god andelsbolig.

Administrérer du ventelister i en andelsboligforening?

Står du for håndteringen af en eller flere andelsboligforeningers ventelister, eller kender du en, der gør? Følg linket herunder og læs mere om, hvad vores ventelistesystem til andelsboligforeninger kan tilbyde. Flatr for ejendomme

Lad os holde dig opdateret om Flatr