Fordele ved digitalisering af ventelister til andelsboligforeninger

Digitalisering af ventelister til andelsboligforeninger kan sikre bedre løsninger for dig som boligsøgende og skabe et mere gennemsigtigt andelsboligmarked. Det bliver nemmere for boligsøgende at skrive sig op til flere forskellige andelsboligforeninger, der matcher ens boligønsker til bolig og område. Der bliver også nemmere at have overblik over sine opskrivninger uden at skulle føle uvished om, hvilket nummer man er på ventelisterne i de forskellige ejendomme. Læs fordelene ved at digitalisere ventelister til andelsboligforeninger her.

Digitalisering af ventelister giver bedre overblik og tilgængelighed

Ved at digitalisere ventelister til andelsboligforeninger, afskaffes usikkerheden hos de boligsøgende, der finder det besværligt at finde frem til ventelisterne og at være skrevet op til flere forskellige ejendomme. Det kan derudover være svært at holde overblikket, når man er skrevet op, da administrator eller bestyrelsen sjældent kan eller vil oplyse om ens position.

Flatr er et ventelistesystem, der sørger for, at man som boligsøgende holder sin retmæssige plads i køen og løbende får opdateringer om sine forskellige opskrivninger. Det gør det nemmere at navigere rundt i og have kontrol over sine opskrivninger, hvor man selv kan tilføje og fjerne ejendomme. Man kan også med få klik ændre mellem at være aktiv og passiv søgende.

Det bliver altså nemmere at holde sig opdateret via sin online brugerprofil og automatiske beskeder om, hvilken position, man har. Og det er slut med utilgængelige ventelister og dokumenter, som en administrator eller et bestyrelsesmedlem skal holde styr på manuelt.

Et mere overkommeligt andelsboligmarked

Digitaliseringen af ventelister til andelsboligforeninger vil være med til at præge et mere fair og overkommeligt andelsboligmarked, hvor den boligsøgende har mulighed for at følge med i sine positioner løbende. Digitale ventelister, der automatisk opdatere sig selv, er med til at sikre et retfærdigt kø-system, hvor det er en selvfølgelighed, at de ledige boliger tildeles efter tur til dem, der har stået på ventelisten længst. Samtidig er digitalisering af ventelister med til at bekæmpe eventuelle penge under bordet og andre ulovlige virkemidler, som præger køb og salg af attraktive andelsboliger.

Læs: Gode ting at vide, før køb af andelsbolig

Administrérer du ventelister i en andelsboligforening?

Står du for håndteringen af en eller flere andelsboligforeningers ventelister, eller kender du en, der gør? Følg linket herunder og læs mere om, hvad vores ventelistesystem til andelsboligforeninger kan tilbyde. Flatr for ejendomme