Andelsbolig i Århus

Interesseliste til andelsboliger i Århus

Den jyske hovedstad fyldt med muligheder

Smilets by summer af liv døgnet rundt. For her er der masser af muligheder nær andelsboliger i Århus. For eksempel kan byen nydes med sine venner, og man kan opleve en masse underholdende og kulturelt. Byen er fyldt op med arrangementer i alle farver, og madeventyret ligger bare og venter på at blive oplevet.

Tæt på det hele med en andelsbolig i Århus

Andelsboliger i Århus er tæt på det hele. Både vand, shopping og hyggelige grønne områder er i gåafstand rundt i hele byen. Men det er også nemt at komme rundt med offentlig transport. Masser af busser kører rundt døgnet rundt, og siden 2017 har det også været muligt at køre med den nye letbane. Den 110 kilometer lange letbane kører pendlere rundt i det meste af Århus-by, og kører faktisk også længere væk end det – såsom til Grenå. 

Hyggelige arrangementer i lange baner

Århus emmer af oplevelser året rundt – både i form af museer, hyggelige områder og forskellige events. Der er i hvert fald god grund til at masser af turister årligt besøger den jyske hovedstad. For eksempel kan man altid tage en tur i den farverige kuppel ovenpå AROS. Eller gå en tur tilbage til fortiden i Den Gamle By.

I Århus er der ofte masser af koncerter, både de små og store af slagsen. Oplev koncerter i Musikhuset, som er Skandinaviens største koncerthus. Eller oplev små, stemningsfyldte bands på Café Jorden på Badstuegade, som er udendørs om sommeren. Århus tilbyder masser af arrangementer som er gratis. For eksempel hos Alberts på Store Torv. Udover at være en bar tilbydes der nemlig gratis stand-up hver søndag til torsdag i den ideelle kælder.

Tag vennerne med på Aarhus Brætspilscafé på Vestergade, og bank dem i alt fra Ludo til Bezzerwizzer. Eller tag en tur i Tivoli Friheden og prøv forlystelser eller oplev flere forskellige koncerter.

Der er masser af livemusik i Århus. For eksempel på forskellige festivaler, der arrangeres rundt i byen. Såsom NorthSide, Spot Festival og Jazz Festival.

Stort shopping center og masser af genbrug

Århus bidrager med masser af forskellige shoppingmuligheder – såsom lokale butikker, centre og genbrug.

Bruun Galleri er et shoppingcenter med over 100 butikker, der tilbyder alt fra design til caféer til biograf. Det ligger meget centralt – faktisk lige ovenpå Banegården. Bag togenes holdeplads kan man nyde en masse butikker udenfor – nemlig på gågaden. Her ligger butikker på rad og række og opfordrer til flere timer med shopping.

Aros nær andelsboliger i Århus

Århus er kendt for at holde masser af genbrugsbutikker rundt i hele bydelen. For eksempel findes der Mö & Flös, som er en hyggelig genbrugsbutik ved Mejlgade. De tilbyder masser af vintage og redesign af genbrugstøj. En lidt mere luksuriøs genbrugsbutik er Tøjstory, der har masser af luksus secondhand og highstreet hængende.

Århus’ charmerende kvarterer

Et af de bedste samlepunkter i Århus er kanalerne – nemlig Åboulevarden. Her er den smalle, men lange å omringet af masser af caféer og barer. Bylivet er på sit højeste, og summen af mennesker der hygger sig, står på hele dagen og natten. Her er der altid mulighed for en god kop kaffe i solen, eller en kold drink om aftenen.

Latinerkvarteret er et charmerende område i Århus centrum. Faktisk er det det ældste kvarter i byen. På brostensbelagte smalle gader findes der masser af lokale butikker og hyggelige caféer. Prøv autentisk italiensk hos Il Mercantino eller mexikansk fingerfood hos Vaca.

Kigger du også på andelsboliger i den anden ende af landet?

Læs om København K her

Madoplevelser i massevis

Der er gode muligheder for at finde lækre madoplevelser ved de mange andelsboliger i Århus. Både som take-away, restaurant eller streetfood.

Prøv Grappa Piccolo ved Åboulevarden, som er italiensk take-away. Eller bageren Jumbo Bakery & Eatery der serverer surdejsbrød, og som har pizzaaften om torsdagen. Hvis man er sulten efter falafel, er Byens Pita på Nørregade altid en god idé. Smag pitabrød på en helt ny måde med hjemmelavet brød og lækre salater.

Hvis man er ubeslutsom kan man tage en tur forbi Aarhus Central Food Market. Bliv inspireret af de forskellige madboder, der samler markedet rundt i kanten med træbænke i midten. Her er der mulighed for friskpresset juice, gourmet smørrebrød eller saftige burgere. Alt hvad man skal bruge.