Om os

Med Flat’r får du overblik over ventelister til attraktive andelsboligforeninger, og du kan samle dine opskrivninger ét sted – digitalt, transparent og ligetil.

Hvorfor Flat'r

Med Flat’r er det slut med at lede efter andelsbolig i blinde, slut med ventelister i Excel og personer, der egenrådigt skal styre dem, slut med ikke at kunne få at vide, hvor man står på en venteliste, og slut med penge under bordet ved køb og salg af andelsboliger.

Altid overblik

På Flat’r kan du altid se status på dine opskrivninger via din personlige brugerprofil, og vi sender dig gerne automatiske statusopdateringer på e-mail, så ofte du ønsker.

Fuld kontrol

På Flat’r kan du let tilføje og fjerne opskrivninger – ligesom du med få klik også kan ændre på, om du er aktiv eller passiv søgende.

100% uafhængigt

Hos Flat’r er vi uafhængige af tredjeparter som administratorer, business angels og investorer. Vi har fuldt fokus på vores brugere og er ikke drevet af andres agendaer.

Transparent

Slut med dokumentrod og manuel styring – Flat’r er en transparent og enkel løsning, hvor håndteringen af eksterne ventelister foregår 100% digitalt.

Hvad gør vi

Med Flat’r sørger vi for, at du altid ved præcis, hvor du står på de ventelister, du er skrevet op på. Du kan let tilføje nye, altid få et hurtigt overblik og med få klik ændre status mellem at være aktiv og passiv boligsøgende. Og hey – det er gratis at oprette sig og nemt at komme i gang.

Opret bruger

Hvordan gør vi

Flat’r er en del af MinEjendom, hvor vi er en god blanding af udviklere og kreative personligheder. MinEjendom er en af Danmarks førende digitale løsninger til andelsboligforeninger og ejerforeninger. Vi brænder for at udvikle – og især digitale produkter, som gør hverdagen lettere for dem, der skal bruge det. Se mere på minejendom.dk