Om os

Lær os lidt bedre at kende og forstå hvorfor vi har lavet Flatr

Teamet bag Flatr

Vi er et innovativt team med stor erfaring indenfor udvikling af digitale løsninger og arbejder nu hver eneste dag på at lave verdens bedste platform for ventelister. Vi brænder for at udvikle produkter, der gør hverdagen lettere for dem, der skal bruge det.

Kort sagt digitale løsninger som skaber værdi og gør en forskel for vores kunder.

Idéen bag Flatr

Ideén om Flatr blev født, fordi vi ikke kunne finde en platform, hvor vi kunne se et samlet udbud af andelsboliger på eksterne ventelister. Derudover er historierne mange, om sælgere der kræver penge under bordet og et andelsboligmarked, hvor der mangler gennemskuelighed i forhold til, hvem der kommer til at købe andelen og på hvilket grundlag. Det gør Flatr nu op med!

“Når man bliver tilpas træt af, at noget ikke virker, kommer der en dag, hvor man må løse det selv.”

Søren Schødt, Founder

Det løser Flatr

Vi satte os for at undersøge problemstillingerne vedrørende ventelister og udover at blive meget klogere på, hvordan andelsboliger normalt handles via ventelister, blev vi også meget overraskede.
Problemerne og behovet for en digital platform til ventelister var endnu større, end alle havde forestillet sig.

For bestyrelsesmedlemmer og administratorer i andelsboligforeninger er det en krævende opgave at styre ventelisterne. De skal manuelt holdes opdateret i Excel, og opskrivningerne med bankoverførsler skal kontrolleres.

De boligsøgende er rystet over den måde det fungerer i forhold til opskrivninger, opkrævninger og kontakt. Det virker tungt og gammeldags og mest af alt, virker det uigennemskueligt. I dag er det nærmest umuligt at finde en god andelsbolig, specielt i København og Aarhus. Det laver Flatr nu om på med en platform, hvor andelsboligforeningerne kan styre deres ventelister.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected] hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Vi sidder også klar til at hjælpe dig på tlf. 2799 9000 alle hverdage 9-16.