Andelsboligforening

A/B Sundtingspalæet

2300 København S

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Sundtingspalæet? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Sundholmsvej 83-87 og Tingvej 30-30A 2300 København S
ca. 41 lejligheder

Drømmer du om at bo i København S?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København S

Læs mere og skriv dig op

Nær masser af grønne områder

A/B Sundtingspalæet er en andelsboligforening, der ligger på Amager. Her ligger den mellem en masse spændende muligheder. Take-away, shopping og naturområder som for eksempel Amager Fælled.

Ejendommen ligger nær en masse skønne, grønne områder. For eksempel kan du cykle til Amager Fælled på under 10 minutter. Her er der er bålplads og større arealer, hvor både børn og voksne kan hygge sig. Der er også kun 10 minutter på cykel til Amager Strandpark. Der kan du bade og handle i de små, lokale butikker på Amager Strandvej. Fra ejendommen kan du også cykle et par minutter til Ismageriet, hvor du får frisk, hjemmelavet is i Ørestaden.

A/B Sundtingspalæet ligger på en sidegade til Amagerbrogade, hvor du finder masser af mad og indkøb. Du kan for eksempel spise på Wedo Amager eller BOSSKOK. Ikke langt derfra ligger det nyrenoverede Amager Centret. Der er masser af butikker at shoppe i og adskillige caféer og takeaway-steder.

Amager er en meget lokal bydel, og det kan du for eksempel se ved Amager Bio. Det er en kulturoase lige midt på øen. Her spiller blandt andet masser af kendte og upcoming musikere. Og om sommeren er der masser af arrangementer som loppemarkeder og scenekunst ude foran på Musiktorvet.

Skal du længere ind mod København har du under 10 minutters gåtur til Amagerbro Station. Her kører både metroen og flere busser. Ellers tager det kun et par minutter at gå til det nærmeste busstoppested.

Læs mere om området her: Andelsbolig på Amager

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København S