Andelsboligforening

A/B Kurland

2300 København S

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Kurland? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Romsdalsgade 7-13 2300 København S
ca. 155 lejligheder

Drømmer du om at bo i København S?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København S

Læs mere og skriv dig op

I et roligt område tæt på byliv og natur

A/B Kurland er en stor andelsboligforening, der ligger i et centralt boligområde i København S. Boligerne er tilknyttet store, grønne gårde og hyggelige områder og muligheder for mange.

Andelsboligforeningen ligger på en sidegade til Amagerbrogade, hvor masser af butikker og restauranter ligger. For eksempel kan du finde WeDo, Saitip Thai Market og Grillen Burgerbar lige om hjørnet. På seks minutter kan du gå til Amager Centret, der huser over 60 forskellige butikker, dagligvarerforretninger og restauranter. For eksempel kan du shoppe i Bahne, Rituals og Weekday. Centret er helt nyrenoveret, og derfor er en masse nye butikker kommet til og gjort centret endnu bedre.

Skal du bruge offentlig transport, kan du gå til Amagerbro Station på cirka 7 minutter. Her kører både metroen og flere busser, der kører mod andre københavnske bydele. Du kan også gå få minutter til for eksempel Sundholmsvej, hvor du kan tage bussen.

Når du bor på Amager er du netop tæt på en masse oplevelser og muligheder. For eksempel er du altid tæt på Fælleden, hvor der er rig plads til at lege og motionere. Her kan man også møde heste, hjorte og får og lave bål under åben himmel. Du kan også cykle til Stadsgraven ved Christianshavn. Det tager under 10 minutter. Her er masser af historiske områder, hvor de gamle københavnske volde ligger. Her kan du gå ture ved vandet og opleve den københavnske bynatur. Det hele tæt på A/B Kurland.

Læs mere om Amager og andelsboligforeninger her

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København S