Andelsboligforening

A/B Eriksgaard

2300 København S

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Eriksgaard? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Bremensgade 1-3 og Holmbladsgade 102 2300 København S
ca. 49 lejligheder

Drømmer du om at bo i København S?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København S

Læs mere og skriv dig op

Inde i byen – tæt på stranden

A/B Eriksgaard er en andelsboligforening med 49, der ligger et dejligt sted på Amager. Kigger du op, ser du en etageejendomen med altaner, der ligger på en gade med små butikker og takeawaysteder. Her ved Holmbladsgade kan du spise på Kiin Kiin eller Fresh Sushi eller drikke kaffe på Boheme Kaffebar. 

Når du skal med offentlig transport kan du gå til Lergravsparken på under 10 minutter. En smule længere væk ligger Amagerbro Station, der både har metro og flere busser. Der ligger Amager Centret også. Det er helt nyrenoveret og er fyldt med nye, spændende tøjbutikker og andre forretninger. Her er blandt andet åbnet Bahne, Rituals og Weekday. 

Skal du ud og nyde natur er en andelsbolig på Amager en god mulighed. Fra A/B Eriksgaard kan du cykle til Amager Strand på kun fem minutter. Her kan du gå en lang, frisk tur på den 2 kilometer lange, snoede asfaltsti. Lokale beboere bruger stranden til vinterbadning med sauna og yoga. Det er også tit, at du kan få øje på de farverige windsurfere i vandet.

Skriv dig op eller læs mere om København S her

Her bor du også tæt på Prismen – en badmintonhal, der ofte arrangerer en masse spændende akitiviteter. Her kan du blandt andet opleve loppemarkeder, byvandring og adskillige sportsgrene. Alt fra tango til skak.  

Med en andelsbolig hos A/B Eriksgaard er der heller ikke langt til Amagerbrogade. Her finder du genbrugsbutikker, masser af hyggelige barer og små lokale butikker. Når du skal handle, har du en Fakta få skridt fra ejendommen, og du kan også gå mod Strandlodsvej, hvor en stor Kvickly ligger. 

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København S