Andelsboligforening

A/B Bryggens Hus II

2300 København S

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Bryggens Hus II? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Axel Heides Gade 2-6 og Islands Brygge 71 2300 København S
ca. 107 lejligheder

Drømmer du om at bo i København S?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København S

Læs mere og skriv dig op

Med vand og Fisketorvet i baghaven

A/B Bryggens Hus II er en stor andelsboligforening med masser af nye, moderne boliger. Bygningerne er opført i 2006, og derfor er boligerne nyere end meget andet i samme område.

Udsigten fra bygningen er smuk fra altanerne, da chamerende, historiske bygninger ligger i området, og ligeledes ligger andelsboligforeningen et stenkast til vand.

Islands Brygge ligger nemlig for enden af gaden, hvor der er god mulighed for at bade og nyde den friske luft. Her kan du løbe ture, spise is og slappe af i de store græsarealer midt i byen. Også i nærheden ligger Bryggebroen, der fører dig direkte til Vesterbro, hvor Fisketorvet og smukke Havneholmen ligger. Derfor er du altid i nærheden af gode shoppingmuligheder og tæt på andre spændende bydele.

Søger du andre indkøbsmuligheder, ligger A/B Bryggens Hus II ikke længere væk end to minutter fra Netto og Irma. I dette skønne område ligger også lækre madmuligheder som Emmerys, Scarpetta og Corsa Pizza.

Skal du med tog eller metro kan du cykle til Island Brygge Station på fem minutter. Eller Cykle til Dybbølsbro på samme tid. Du kan også gå til Artillerivej ikke langt fra boligen, hvor flere busser kører i døgndrift. Skal du transporteres anderledes end som få, kan du tage havnebussen lige rundt om hjørnet. Den sejler dig gennem kanalerne forbi Teglholmen, Nyhavn og Refshaleøen.

Læs mere om Amager her

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København S