Andelsboligforening

A/B Amagervold

2300 København S

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Amagervold? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Amagerbrogade 9 2300 København S
ca. 86 lejligheder

Drømmer du om at bo i København S?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København S

Læs mere og skriv dig op

I gåafstand til det hele

A/B Amagervold er en andelsboligforening med 86 lejligheder, der befinder sig i en stor hjørneejendom beklædt med altaner. Andelsboligforeningen er beliggende på Amager i starten af den livsfulde ø. Det betyder, at ejendommen ligger lige på den anden side af overgangen mellem Christianshavn og Amagerbro. Derfor er du næsten nabo til Christianshavn Vold. Her går og løber en masse lokale beboere, der nyder det historiske, grønne område midt i København. 

I A/B Amagervold har du udsigt til Amagerbrogade, hvor du finder små butikker og en hyggelig stemning. Her ligger genbrugsbutikker, barer og masser af takeawaymuligheder. Rundt i nærheden af ejendommen ligger steder som Bake My Day, der serverer flotte donuts og Foodie, der er en lokal sandwichbar.

Her er du også ganske tæt på indkøbsmuligheder. Netto og føtex ligger i meget tæt gåaftand, og det tager under 10 minutter at gå til det nyrenoverede Amager Centret. Det huser over 60 butikker til en hver smag.

Læs mere om andelsboliger i København S her

På under 10 minutter kan du gå til både Amagerbro Station eller Christianshavn Station, som begge har metro og adskillige busser. De kan føre sig hurtigt længere ind mod København eller andre dele af Sjælland. 

Skal du ud og have noget frisk luft, kan du gå til Vor Frelser Kirkegård på kort tid. Her kan du gå nogle smukke ture i rolige omgivelser blandt blomster og træer. Ellers er der heller ikke langt til store Amager Fælled på cykel, hvor du kan klappe får, bruge tid på naturlegeplads og lave bål. 

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København S