Andelsbolig på Amager

Interesseliste til andelsboliger på Amager

Bo på den københavnske ø i nærheden af vand og veludviklet byliv

Søger du andelsbolig på Amager, har du brede muligheder. For her ligger både ældre, charmerende andelsboliger og nyere, moderne ejendomme. 

I det centrale Amager finder du charmerende andelsboligforeninger, der ligger tæt på lokale butikker, takeaway-steder og smukke, grønne områder. Længere mod Ørestaden og Amager Strand finder du de nyere, moderne ejendomme, der er i fuld udvikling. De mange ejendomsbyggerier har været i gang i flere år nu, hvilket gør, at mange er flyttet til øen, og flere nye butikker og aktiviteter er blevet integreret. Derfor er der ofte masser af energi, hvor beboere blandt andet kitesurfer, vandrer i naturen og drikker kaffe i solen. 

For naturelskende beboere

Når man bor i København, er det rart at have muligheden for at gå ture og nyde vind og vejr i grønne områder. Og det kan mange dele af Amager tilbyde dig. 

Amager er blandt andet kendt for det store område, kaldt Amager Fælled, der fylder en stor del af øen. Udover at have muligheden for at gå lange ture, er der også mange andre aktiviteter at lave for alle aldre. Der er bålplads, modelfly-plads, BMXbane og om vinteren, er der mange, der kælker på Bjerget.

Dame går på Amager Fælled om vinteren

Midt i den københavnske bydel kan du også opleve autentiske, gamle huse i det bevarede landsbymiljø Dragør. Gennem brostensbelagte, snævre gader kommer du op til Dragør Havn, hvor du kan kigge i lokale butikker og spise dansk mad på restauranter. Eller tage en dukkert i Mormorstranden kort derfra. 

Længere inde mod Københavns Indre By ligger Christianshavn, hvor du kan snuse naturen ind ved Volden. Det historieske område, som blev brugt til at holde fjenden væk i 1600-tallet, tilbyder solrige sidepladser og smukke gåture.

Læs om andelsboliger i København K

I nærheden af lokal shopping

Amager er en af de områder i København, hvor der er størst mulighed for at bo tæt på shopping. I centrum af øen ligger Amager Centret. Det lokale center er blevet renoveret og udvidet over flere gange, og huser nu 67 butikker og restauranter. Stemningen er lokal, og mange beboere bruger det til dagligvarehandel, shopping og til restaurantbesøg. 

Kunst ved Amagercentret

Lige rundt om hjørnet fra Amager Centret ligger Amagerbrogade, og her er der også rig mulighed for at kigge i lokale butikker. Masser af takeaway præger også facaderne så de dage, hvor du ikke kokkerer, er du ikke langt fra god mad. Prøv Grillen, Sushi King Ya eller JUICERIET.

Med metro eller bil kan du også hurtigt suse mod Fields, hvor du ligeledes kan shoppe, spise og endda gå i biografen. En hel etage er tilpasset til madoplevelser og resten af centret huser over 100 butikker.

Kom hurtigt rundt på Amager

Nær andelsboliger på Amager kan man hurtigt komme rundt med offentlig transport, på cykel eller bil. Øen ligger klos op ad resten af København, og det tager ikke mere end syv minutter at komme fra Amagerbro Station til Nørreport Station med metroen. Med metroen kan du også hurtigt komme rundt gennem det meste af Amager. Den kører både gennem Amagerbro ved Amager Centret, ud til Ørestad ved Fields og helt ud til Københavns Lufthavn. 

Metro ved andelsbolig på Amager

Det meste af Amager har brede, praktiske cykelstier. Derfor er der også mange beboere, der cykler rundt på øen. For eksempel gør mange brug af stierne ved Amager Strandpark, hvor området sommetider forvandles til et mini-Miami. Her cykler, skater og skøjter de lokale rundt på den bløde asfalt. 

Andelboliger på Amager – Københavns Europa

Andre steder der kan få dig til at føle som om, du er på ferie, er Refshaleøen. Her kan du tage en foregivende smuttur til Spanien eller føle, du står på toppen af et bjerg i Østrig.

Reffen på Amager

På Halvandet kan du drikke kolde drinks i hvide sofaer med de ikoniske hvide gardiner, der svajer i vinden mod vandet. Og i den anden ende af Refshaleøen kan du spise street food på Reffen. Det er lavet af innovative, kreative kokke, der har samlet en masse madboder, hvor de besøgende kan smage lidt af det hele. 

På CopenHill kan du tage længere nord på, hvor du både kan stå på ski og se den smukke udsigt over København i 124 meters højde. Amagers skibakke tilbyder en masse arrangementer, som jazz- og sommerkoncerter, afterski og daglig café med burger og øl.