A/B Tøndergade 5/Hedebygade 1

1752 København V

Denne andelsboligforening er endnu ikke oprettet

Er du bestyrelsesmedlem i din andelsboligforening og ønsker et automatisk ventelistesystem? Så kan du tage ejerskab og oprette din andelsboligforening lige her.

Detaljer

zip code
Tøndegade 5 og Hedebygade 1 1752 København V
zip code
ca. 22 lejligheder

Drømmer du om at bo i København V?

Skriv dig op på interesselisten hos andelsboligforeninger i København V og få automatisk besked når nye ventelister åbner for opskrivning.

Farvede facader og summen af liv

Andelsboligforeningen A/B Tøndergade 5/Hedebygade 1 ligger i København V, hvor der er mulighed for byliv og grønne arealer. Ejendommens 22 lejligheder giver mulighed for at bo i en ældre, men moderne lejlighed, da ejendommen blev opført i 1884, men havde en større renovering i år 2000. Det gør ejendommens område charmerende med forskellige farvede facader.

I nærheden findes der de basale supermarkeder og rundt om hjørnet findes Vesterbrogade og Istedgade, der er fyldt med restauranter som Madklubben Vesterbro og Neighbourhood. Efter en kort gåtur gennem det livlige København findes grønne arealer som Enghave Parken og København Indre Søer. Om aftenen emmer området stadig af liv, hvor der kan nydes kultur, koncerter og drinks i Vega på Enghavevej.

Det er nemt at komme videre ind mod Indre By på gåben, og hvis man skal længere væk, er der ikke langt til hverken Københavns Hovedbanegård eller Vesterport station.

Læs mere om området: Andelsbolig på Vesterbro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København V

Lad os holde dig opdateret omkring Flatr