Andelsboligforening

A/B Arkonagade 20

1726 København V

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Arkonagade 20? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Arkonagade 20 1726 København V
ca. 11 lejligheder

Drømmer du om at bo i København V?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København V

Læs mere og skriv dig op

På en hyggelig brostensbelagt gade

A/B Arkonagade 20 er en andelsboligforening på Vesterbro. Den består af én opgang og ligger på en hyggelig, rolig brostensbelagt gade. Med søde, forskellige farvede bygninger. 

Ejendommen ligger på en sidegade til Sønder Boulevard. Her befinder sig en masse lokale beboere sammen med venner og familie. Og med god grund. Her ligger hyggelige restauranter som blandt andet Mad og Kaffe, Café Dyrehaven og KIHOSKH. Her ligger der også Folkehuset Absalon, som tilbyder fællesspisning, billig vin i solen og samtlige, daglige arrangementer. 

Andelsboligforeningen ligger, så langt de fleste beboere i A/B Arkonagade 20 kan se skinnerne, der fører direkte til Dybbølsbro Station. På under otte minutter på gåben kan du tage toget eller bussen derfra. Skal du med metroen, er der under 10 minutter til Enghave Plads station. 

Udover det lange, hyggelige grønne areal på Sønder Boulevard, findes der også andre grønne områder, som er værd at besøge. På Litauns Plads kan du sidde og hygge med vennerne, hvor der er et hyggeligt græsareal. Her er der blandt andet er bordtennisbord til fri afbenyttelse. Du kan også gå en tur i Skydebanehaven ved Istedgade med børnene, da der ligger en stor og inspirerende legeplads. For eksempel med svævebane.

Læs mere om området her: Andelsbolig på Vesterbro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København V