Andelsboligforening

A/B Sundevedsgade 31-33

1751 København V

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Sundevedsgade 31-33? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Sundevedsgade 31-33 1751 København V
ca. 23 lejligheder

Drømmer du om at bo i København V?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København V

Læs mere og skriv dig op

Andelsboligforening med streetart på facaden

A/B Sundevedsgade 31-33 er en andelsboligforening, der består af 23 lejligheder. De befinder sig på en smal københavnsk gade med høje murstensbygninger i forskellige nuancer. Andelsboligerne ligger også i en bygning, hvor facaden har smuk streetart. 

Går du længere ned ad gaden rammer du midten af Vesterbrogade, så man er tæt på en masse skønne ting som supermarkeder og restauranter. Her ligger Kiin Kiin, Bao Bao og Hot Pot Republic, som er værd at prøve.

Med en andelsbolig hos A/B Sundevedsgade 31-33 er man både tæt på Vesterbro, Frederiksberg og Valby. Så skal du hverken langt på cykel eller med bus, når du skal rundt i København. Du er tæt på masser af busser som 7A og 1A. Ellers kan du gå til metroen ved Enghave Plads på fem minutter.

Heromkring ligger også Enghave Parken, der er fyldt med smukke buske og træer. Her bruger de lokale parken til at slappe af i græsset om sommeren, og det er også en god park at gå igennem, når du går tur.

Andelsboligforeningen ligger i nærheden af masser af hyggelige og kulturelle oplevelser. For eksempel kan du på få minutter gå til Teatret Zeppelin eller spillestedet Vega. Vil du prøve noget anderledes i nærområdet kan du cykle mod Banegaarden, der ligger bag skinnerne mellem Sydhavnen og Vesterbro. Her er gamle lokomotivbygninger omdannet til restauranter, der serverer alt fra kaffe til aftensmad og vin.

Læs mere om området her: Andelsbolig på Vesterbro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København V