Andelsboligforening

A/B Eskildsgade 60

1657 København V

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Eskildsgade 60? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Eskildsgade 60 1657 København V
ca. 10 lejligheder

Drømmer du om at bo i København V?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København V

Læs mere og skriv dig op

A/B Eskildsgade 60 er en lille andelsboligforening bestående af én opgang. Ejendommen ligger på Vesterbro – på en hyggelig, rolig gade mellem to meget livlige gader.

Den er en sidegade til Halmtorvet, hvor der ligger en masse hyggelige caféer og barer. For eksempel kan du høre livemusik på HALMTORVET 9 og spise på Fleisch, som ligger på hjørnet til Kødbyen. I den modsatte retning finder du Istedgade. Den består primært af blomster- og genbrugsbutikker og farverige caféer. Spis pizza på MaMeMi og drik kaffe i solen på Navnløs Kaffebar. 

På fem minutter fra A/B Eskildsgade 60 kan du gå til Skydebanehaven, der har en stor legeplads for børnene. Og et hyggelige græsareal til dem, der vil sole sig. Du kan også på fem minutter cykle til Enghave Parken, som efter metrobyggeriet endeligt er åbnet op igen til stor begejstring.

Derfra kan du også tage den nye Cityring. Og du har heller ikke længere end 10 minutter på gåben til Københavns Hovedbanegård, hvor både S-toge, regionaltoge, busser og metroen kører.

Læs mere om området her: Andelsbolig på Vesterbro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København V