Andelsboligforening

A/B Sankt Jørgens Gaard

1610 København V

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Sankt Jørgens Gaard? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Gammel Kongevej 9 1610 København V
ca. 52 lejligheder

Drømmer du om at bo i København V?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København V

Læs mere og skriv dig op

Aldrig langt hjem fra restauranter og barer

A/B Sankt Jørgens Gaard er en andelsboligforening, der ligger i en hjørneejendom på Vesterbro. Gaden er meget rolig, trods ejendommen ligger lige ved siden af livlige Vesterbrogade.

Går du ned på Vesterbrogade, kan du tage ud og spise på lokale, hyggelige restauranter med forskellige muliger. For eksempel kan du hurtigt sætte dig på KöD Vesterbro eller Smagsløget. Ved at bo i A/B Sankt Jørgens Gaard, er du heller ikke langt fra Istedgade, som er parallelgade til Vesterbro. Her kan du mødes med vennerne på Urban Bar eller Simpelt V. Og så har du slet ikke langt hjem, når klokken bliver mange.

Stikker du hovedet ud ad vinduet og kigger til venstre, er der stor chance for, at du kan se Sankt Jørgens sø. Det er en af Københavns Indre Søer. Ejendommen er nemlig nabo til de smukke søer, der ligger inde i byen, og som kan føre dig hele vejen til Nørrebro og Østerbro. Går du den modsatte vej, kommer du til Sønder Boulevard. Det er et langt græsareal, omringet af caféer og glade lokale beboere. Her kan du sidde og nyde solen i græsset eller sætte dig på en af fortovsbarerne. Eller Skydebanehaven, hvor der er livemusik og vandaktiviteter til børnene om sommeren.

Skal du med offentlig transport, har du ikke længere end seks minutter til Københavns Hovedbanegård. Og der er endnu kortere afstand til adskillige busser.

Læs mere om området her: Andelsbolig på Vesterbro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København V