Andelsboligforening

A/B Gl. Kongevej 21-21A-B

1610 København V

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Gl. Kongevej 21-21A-B? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Gammel Kongevej 21-21A-B 1610 København V
ca. 18 lejligheder

Drømmer du om at bo i København V?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København V

Læs mere og skriv dig op

Med god udsigt og tæt på grønne områder

A/B Gl. Kongevej 21-21A-B er en andelsboligforening, der ligger centralt på Vesterbro. Her har ejendommen udsigt til Københavns Indre Søer og ligger direkte overfor Planetariet.

Selvom andelsboligforeningen ligger midt i byen, er der stadig masser af muligheder for at finde ro og gode gåture i grønne arealer. Udover Københavns Indre Søer ligger her for eksempel også Skydebanehaven. Her finder du både legeplads og park. Det kan man også finde i Tivoli, som ikke er længere væk end 10 minutter på gåben. 

A/B Gl. Kongevej 21-21A-B ligger på en parallelgade til Vesterbrogade. Her kan du spise lækker mad, for eksempel på Grillen Burgerbar, Madklubben Vesterbro eller det italienske Spuntino. Efter middag kan du drikke drinks på Zeppelin og Märkbar, før du kan gå hjem på fem minutter. 

Her er du også nabo til Café Altanen, hvor du kan hente morgenkaffen. Eller gå en kort tur ned til Det Ny Teater, hvor du kan opleve musicals, historie og masser af kultur.

Offentlig transport er også lige i nærheden. Vesterport Station ligger en fem minutters gågang væk. Københavns Hovedbanegård ligger 10 minutter væk, og her er du både tæt på busser, metro og toge.

Læs mere om området her: Andelsbolig på Vesterbro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København V