Andelsboligforening

A/B Strand

2100 København Ø

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Strand? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Nyborggade 20-28 2100 København Ø
ca. 99 lejligheder

Drømmer du om at bo i København Ø?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København Ø

Læs mere og skriv dig op

Gåafstand til grønne områder og kulturelle oplevelser

A/B Strand er en andelsboligforening beliggende i København Ø og huser hele 99 lejligheder fordelt på dele af tre gader. Nyborggade, Strand Boulevarden og Sæbygade. Ejendommen er stor og har flere hyggelige gårde, hvor beboerne kan samles og nyde deres område. Der er ingen grund til at gå langt, før man rammer hyggelige, lokale butikker i nærområdet.

For enden af vejen ligger Østerbrogade, hvor der er rig mulighed for at besøge restauranter og butikker. Her ligger for eksempel Bosses Bageri, Z-sushi og Kaffestuen. 

På få minutter befinder man sig på Poul Henningensens Plads, hvor den nye metro Cityring kører rundt i døgndrift. I nærheden er der også god mulighed for at tage busser såsom 1A og 23. På cykel er der under 20 minutter til Svanemøllestranden, som bliver brugt flittigt både om sommeren og vinteren. 

På jagt efter grønne områder skal man blot ud på en 5 minutters cykeltur, før man støder på den skønne Fælledparken. Det vil også sige, at A/B Strand ligger nær universiteter og kulturområder. For eksempel ligger der Zoologisk Museum, og faktisk er man nærmest nabo til Østre Gasværk.

Læs mere om området her: Andelsbolig på Østerbro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København Ø