Andelsboligforening

A/B Ndr. Frihavnsgade 34 M. Fl.

2100 København Ø

Kom på venteliste

Ku du godt tænke dig at bo i A/B Ndr. Frihavnsgade 34 M. Fl.?

Læs mere og skriv dig op

Detaljer

Frihavnsgade 34-34A og Ved Hegnet 4-6 2100 København Ø
ca. 7 lejligheder

Drømmer du om at bo i København Ø?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København Ø

Læs mere og skriv dig op

Central andelsboligforening på Østerbro

A/B Ndr. Frihavnsgade 34 M. Fl. er en andelsboligforening, der ligger centralt på Østerbro. Andelsboligforeningen er lille, men ejendommen er en charmerende, hvid bygning med fine, detaljerede udsmykninger.

Lige nede foran hoveddøren ligger en masse butikker og spisesteder, som skal udforskes når man bor i området. På Nordre Frihavnsgade kan du drage lækker mad med hjem fra Grød, Rosetta Delikatesser eller Nordisk Falafel. Ejendommen ligger på en sidegade til Østerbrogade, hvor masser af spisesteder og supermarkeder også ligger. For eksempel ligger Føtex og Super Brugsen under fem minutter fra ejendommen.

Hvis du skal ud og gå en tur og nyde den københavnske natur, kan du på under 10 minutter gå til Fælledparken. Her er der god plads til at nyde solen, sine venner og familie på det store græsareal. Her ligger også masser af inspirerende legepladser, som børn har stor glæde af. Du kan også hoppe op på cyklen og tage mod Nordhavn Bassin, hvor du kan bade – sommer og vinter. Hvis du er kuldeskær om vinteren og stadig vil ud og opleve, kan du cykle mod Østre Gasværk. Det ligger under fem minutter væk på cykel.

Skal du med offentlig transport, kan du gå til Trianglen og metroen på fem minutter. Du skal heller ikke gå langt, hvis du skal stige på en bus og ud af byen.

Læs mere om områder her: Andelsbolig på Østerbro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København Ø