Andelsboligforening

A/B Ryesgade 66 og 66 A-C

2100 København Ø

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Ryesgade 66 og 66 A-C? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Ryesgade 66 og 66 A-C 2100 København Ø
ca. 31 lejligheder

Drømmer du om at bo i København Ø?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København Ø

Læs mere og skriv dig op

Hyggeligt, roligt område

A/B Ryesgade 66 ligger på en en længere gade af samme navn, hvor små butikker og caféer ligger langs vejen. Derfor er du altid i nærheden af hyggelige omgivelser og gode oplevelser.

Fra A/B Ryesgade 66 er der ikke længere end 5 minutter på gåben til Københavns Indre Søer. Her kan du gå eller løbe en tur rundt om eller nyde de hyggelige omgivelser. Her ligger for eksempel Søernes Ølbar og Café Livingstone.

Skriv dig op eller læs mere om Østerbro her

Andelsboligforeningen ligger ikke langt fra Rigshospitalet. Det vil sige, at du også bor ganske tæt på Fælledparken. Her ligger flere gode aktiviteter for børn, som for eksempel Tårnlegepladsen og Vandlegepladsen. Er det for koldt til udendørs aktiviteter, ligger Zoologisk Museum heller ikke langt derfra. Her kan dyr og historiske væsner lade dig underholde og lære af.

Ryesgade er en parallelgade til Blegdamsvej. Her kører adskillige busser, og vejen kan føre dig enten ud eller ind af byen. På den anden side af Københavns Indre Søer ligger Sølvgade, som fører dig til Botanisk Have og Østre Anlæg. Længere nede ad vejen starter Indre By, hvor masser af butikker og restauranter er at finde.

Skal du med offentlig transport, er du ikke længere væk end 10 minutter på gåben fra Trianglen Station. Her kører metroen og flere busser. Du kan også cykle til Nørreport Station på under 10 minutter, hvor S-toge, busser og metroen befinder sig.

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København Ø