Andelsboligforening

A/B Blegdamsvej 114 M. Fl.

2100 København Ø

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Blegdamsvej 114 M. Fl.? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Blegdamsvej 114-116 og 114A-116A 2100 København Ø
ca. 19 lejligheder

Drømmer du om at bo i København Ø?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København Ø

Læs mere og skriv dig op

A/B Blegdamsvej 114 M. Fl. er en andelsboligforening med 19 lejligheder beliggende på Østerbro. Ejendommen ligger i en rødlig bygning med lange vinduer og smukke detaljer på facaden. Her ligger den trygt mellem det københavnske byliv og skønne, grønne områder. 

Først og fremmest er du nabo til en Netto, hvilket giver gode fundamentale indkøbsmuligheder lige ved døren. Lidt længere nede ad vejen ligger Trianglen. Her er et bredt udvalg af takeaway-steder som Vaca og Halifax. I det kendte kryds finder du også basale butikker som blomsterhandlere og tøjbutikker. 

Har du børn, bliver du glad for at den næste nabo er Den indendørs legeplads i Blegdamsremisen. Det er et gratis tilbud til børn, der gerne vil have mulighed for at kaste med bolde og rutsje. 

Din genbo er Fælledparken, hvilket vil sige, at du kun skal over på den anden side af gaden for at gå eller løbe en tur gennem de grønne græsarealer. Heller ikke langt fra A/B Blegdamsvej 114 M. Fl. ligger Sortedamssøen. Det er den yderste sø af de københavnske søer. Her ligger caféer og restauranter på række, som du aldrig vil være langt fra. Prøv Café Livingstone til morgenmad, kaffe på Den Franske Café og gode aftener på Søerne Ølbar. 

Er du længere inde mod byen, kan du tage metroen til Trianglen, som ligger tre minutter på gåben fra ejendommen. Der går også busser som 1A og 14 lige rundt om hjørnet.

Læs mere om området her: Andelsbolig på Østerbro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København Ø