Andelsboligforening

A/B Grenågade 3

2100 København Ø

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Grenågade 3? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Grenågade 3 2100 København Ø
ca. 10 lejligheder

Drømmer du om at bo i København Ø?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København Ø

Læs mere og skriv dig op

En lille hyggelig andelsboligforening

A/B Grenågade 3 er en lille andelsboligforening, der ligger på en hyggelig, rolig gade med smukke bygninger. Andelsboligforeningen består af en enkel opgang i en fin murstensbygning.

Boligerne ligger på en sidegade til Nordre Frihavnsgade, hvor der sker en masse hyggelige og spændende ting. Her kan du for eksempel nyde en masse god mad – både som siddende og takeaway. Inden for en radius på 3 minutter finder du JAGGER, Iki Sushi og Emmerys. Andre spændende butikker er også til at finde i nærheden. For eksempel Tarm Boghandel og Red Barnet Genbrug.

På under 10 minutter kan du gå til Trianglen, som er en del af det centrale på Østerbro. Her er altid masser af liv, og her kan nemlig nydes drinks på barer og lækker mad på adskillige restauranter. Er du ude en aften kan du for eksempel tage på Pasteur eller Bistro Cocorico.

Fra Trianglen finder du også Cityringen, der kan transportere dig rundt i metroens uendelige spor. Også busser som 1A og 14 kan findes her. Faktisk findes bus 14 blot 1 minut fra hoveddøren af A/B Grenågade 3.

Skal du ud og nyde vejret eller det friske luft, kan du gå til Fælledparken. Det tager blot 15 minutter. Her kan du tage børnene med på adskillige legepladser eller tage vennerne med i det grønne græd i solen.

Læs mere om det skønne Østerbro her

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København Ø