Andelsboligforening

A/B Sønder Boulevard 68

1720 København V

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Sønder Boulevard 68? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Sønder Boulevard 68 1720 København V
ca. 14 lejligheder

Drømmer du om at bo i København V?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København V

Læs mere og skriv dig op

En udsigt til hyggelige omgivelser

A/B Sønder Boulevard 68 er en andelsboligforening med 14 boliger beliggende midt på Vesterbro. Ejendommen ligger i samme bygning som Mad & Kaffe. Caféen der serverer den kendte, lækre brunch, samt god frokost og aftensmad.

Sønder Boulevard, gaden hvor ejendommen ligger, består af en lang, smal græsplæne. Hundredevis af beboere gør brug af den dagligt i de varme måneder. Og det er der god grund til. Flere caféer og kiosker ses i nærområdet og tilbyder velsmagende mad og kolde drikke. Besøg Kihoskh, som tilbyder alt fra specialøl til plakater og udendørs siddepladser. Der er heller ikke langt mellem hvert pizzeria. De har alle hver deres måde at lave pizza på, som er værd at prøve. 

Kigger du ud ad vinduet får du højest tænkeligt øje på Absalon Kirken. Den gamle kirke er forvandlet om til et farverigt fælleshus, der laver masser af inspirerende events. Prøv fællesspisning, perleplader eller en billig flaske vin på udendørsarealet.

På 6 minutter er du ved toget på Dybbølsbro Station, og det tager lige ét eller to minutter mere at gå til ned metroen ved Enghave Plads.

Læs mere om området her: Andelsbolig på Vesterbro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København V