Andelsboligforening

A/B Sankt Kjelds Gade 28-30 M Fl

2100 København Ø

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Sankt Kjelds Gade 28-30 M Fl? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Ourøgade 35-45 2100 København Ø
ca. 30 lejligheder

Drømmer du om at bo i København Ø?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København Ø

Læs mere og skriv dig op

Hyggelig andelsboligforening på Østerbro

A/B Sankt Kjelds Gade 28-30 M Fl er en andelsboligforening, der ligger på Østerbro. Ejendommen ligger blandt hyggelige grønne arealer og skønne veje med liv og masser af muligheder. 

Andelsboligforeningen ligger klos op ad Tåsinge Plads. Det er et skønt, grønt spot mellem de mange lejligheder, der ligger i området. Her kan man slappe af mellem planter og træer på en bænk i skyggen. Der er heller ikke længere end 10 minutter til større grønne områder som Kildevældssøen og Fælledparken. Så selvom du bor i dejlige, livlige København, er der stadig gode muligheder for at nyde lange gå- eller løbeture og roen. 

Om morgenen kan du hente din nybryggede morgenkaffe hos Riccos Kaffebar, som ligger lige overfor A/B Sankt Kjelds Gade 28-30 M Fl. Andelsboligforeningen er en sidegade til Jagtvej, der fører dig straks ned til den københavnske bydel Nørrebro. På Jagtvej kan du mødes med venner på caféer som Emmerys eller Mokkariet. Du er også tæt på Østerbrogade, hvor du kan finde spisesteder som Frankies og PS Bar og Grill.

Metroen ligger 10 minutter væk på gåben fra Poul Henningensens Plads og endnu kortere væk fra Vibenhus Runddel. Du kan også gå til Lyngbyvej, hvor hele fem forskellige busser standser hver dag.

Læs mere om området her: Andelsbolig på Østerbro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København Ø