Andelsboligforening

A/B Lipkesgade 19 og 19A

2100 København Ø

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Lipkesgade 19 og 19A? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Lipkesgade 19 og 19A 2100 København Ø
ca. 16 lejligheder

Drømmer du om at bo i København Ø?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København Ø

Læs mere og skriv dig op

Midt på Østerbro

A/B Lipkesgade 19 og 19A er en lille, hyggelig andelsboligforening beliggende på Østerbro. Ejendommen ligger blandt grønne arealer og masser af restauranter, caféer og butikker.

Andelsboligforeningen ligger på en sidegade til Classensgade, hvor man hurtigt kan gå ned, når man mangler noget. På hjørnet af Lipkesgade og Classensgade ligger Meyers Bageri og længere nede af gaden ligger masser af pizzeriaer og den vietnamesiske restaurant Hanoi. På gaden ligger Creative Space også. Derfor er chancen for, at beboerne i området har masser af hjemmemalet service, da det er her, man kan male sine egne kopper og skåle.

I en meget kort gåafstand ligger den yderste af de fire Københavnske søer. Her kan du gå ture, løbe eller handle og drikke kaffe i de butikker og caféer, der ligger i nærområdet. Der er heller ikke langt til Fælledparken. Hvis du har børn, kan du tage dem med ned i Sansehaven. Den er designet til, at børn kan løbe rundt og udforske området med alle deres sanser. I Fælledparken ligger der også løbehjulsbane og en stor vandlegeplads.

Skal du længere ind mod København eller længere ud, har du 10 minutter på gåben til Østerbro Station, hvor toget og metroen går. Du har også endnu kortere til Trianglen Station, hvor du også kan finde Metro Cityringen.

Læs mere om området her: Andelsbolig på Østerbro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København Ø