Andelsboligforening

A/B Ryesgade 124 A-B

2100 København Ø

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Ryesgade 124 A-B? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Ryesgade 124 A-B 2100 København Ø
ca. 17 lejligheder

Drømmer du om at bo i København Ø?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København Ø

Læs mere og skriv dig op

Andelsbolig på Indre Østerbro

A/B Ryesgade 124 A-B er en lille andelsbolig, som ligger på Indre Østerbro. Ejendommen er beliggende på en rolig vej, men er tæt på liv og det meste. Her bor du meget tæt på Sortedams Søen – en af Københavns søer.

Her er der meget kort afstand til offentlig transport. Du skal ikke gå længere end 3 minutter, før du befinder dig på Trianglen Station. Her er både hyggeligt, og så kører metroen lige nedenunder dig. 

A/B Ryesgade 124 A-B ligger på en sidegade til Østerbro. Lige rundt om hjørnet ligger Halifax, Østerbros Originale Burgerrestaurant og YOBURGER. Du kan også gå ned på Classensvej, hvor flere restauranter ligger. Her kan du også male dit eget porcelæn på Creative Space.

På under fem minutter kan du gå til Fælledparken, hvor der kan slikkes sol og børnene kan lege på de mange, spændende legepladser. Skal du opleve noget kultur, har du heller ikke langt til Kastellet. Her er altid smukt – i alt slags vejr. Har du børn, kan du glæde dig over at være næsten-nabo til Den indendørs legeplads i Blegdamsremisen, der er fyldt med sjove klatrestativer og rutsjebaner.

Læs mere om området her: Andelsbolig på Østerbro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København Ø