Andelsboligforening

A/B Refleks

1740 København V

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Refleks? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Ny Carlsberg Vej 1-3 og Sønder Boulevard 84 1740 København V
ca. 30 lejligheder

Drømmer du om at bo i København V?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København V

Læs mere og skriv dig op

Masser af grønne områder midt i byen

A/B Refleks er en andelsboligforening beliggende i en hjørnebygning midt på Vesterbro. Bygningerne i dette område er i fine farver, og andelsboligforeningen har en skøn, varm aftensol. Ejendommen ligger lige rundt om hjørnet fra Sønder Boulevard, hvor der er god mulighed for at sætte sig i græsset og nyde caféerne. 

For enden af Ny Carlsberg Vej ligger Enghave Parken, som flittigt bliver brugt året rundt. Mest på grund af den bemandede legeplads og de smukke omgivelser. Søger man flere grønne omgivelser, ligger der også Skydebanehaven tæt på. 

På omkring fem minutter kan du gå til Enghave Plads, hvor metroen befinder sig. Her ligger også en masse caféer rundt i kanten. Her kan man nyde solen og en kop kaffe ved Navnløs Kaffebar eller Kaffeplantagen.

A/B Refleks ligger nær Istedgade, hvor der er rig mulighed for at vindueskigge og shoppe. Her ligger butikker som Invasion, Kyoto og Rude. I den modsatte side af ejendommen kan du gå til Fisketorvet, hvor mere end 90 butikker ligger. Her finder du også Dybbølsbro Station, hvor en masse toge ankommer og afgår.

Læs mere om området her: Andelsbolig på Vesterbro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København V