Andelsboligforening

A/B Randersgade 31

2100 København Ø

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Randersgade 31? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Randersgade 31 og 31A 2100 København Ø
ca. 12 lejligheder

Drømmer du om at bo i København Ø?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København Ø

Læs mere og skriv dig op

Indrammet af muligheder

A/B Randersgade 31 er en lille andelsboligforening på Østerbro bestående af to opgange. Ejendommen er indrammet af fede, interessante gader, der huser masser af muligheder. Her får du både rig mulighed for shopping, indkøb og nye oplevelser. Faktisk kan du starte lige nede foran din hoveddør. Her ligger en kiosk og et pizzaria, når det bliver nødvendigt. 

Ikke langt fra Randersgade ligger Østerbrogade. Her finder du restauranter som Frankies og PS Bar og Grill. Du kan også invitere dine venner med på baren TAP10 til drinks. Længere nede i kvarteret ligger Nordre Frihavnsgade. Her er masser af lokale butikker som tøjbutikken Two Danes og vinhandleren Vinbørsen. 

På under 10 minutter kan du sidde i metroen. Og der er flere metroer at vælge mellem. Går du til højre rammer du Trianglen Station og går du mod venstre, kan du tage den fra Poul Henningsens Plads. 

Hvis du tager cyklen, kan du på under seks minutter hoppe i vandet ved Nordhavn Bassin. Og har du behov for at gå en tur i grønne omgivelser, så er du heller ikke langt fra Fælledparken.

Læs om området her: Andelsbolig på Østerbro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København Ø