Andelsboligforening

A/B Øresundshus

2100 København Ø

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Øresundshus? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Vordingborggade 5-13 2100 København Ø
ca. 30 lejligheder

Drømmer du om at bo i København Ø?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København Ø

Læs mere og skriv dig op

Tæt på legepladser og caféer

A/B Øresundshus er en andelsboligforening liggende på det Indre Østerbro. Her ligger den på en hyggelig gade i en lav ejendom, der gør området meget hjemligt. A/B Øresundshus ligger på Vordingborggade, hvilket tænkes ikke at passe til andelsboligforeningens navn. Men førhen hed gaden faktisk Øresundsvej, men blev ofte forvekslet med gaden på Amager af samme navn. 

Lige rundt om hjørnet fra ejendommen ligger Østerbro. Her ligger masser af takeaway-steder, som venter på at blive udforsket. Tag forbi Z-sushi eller Frankies. Du kan også gå ned ad Århusgade med dine venner, hvor valget står mellem kaffe eller drinks. Besøg Bassinet, Bubbles Bar eller Baryk. 

Søger du grønne områder, er du altid tæt på Fælledparken – cirka et kvarters gåtur. Har du børn, der skal brænde krudt af, kan du gå mod Trafiklegepladsen. Eller den indendørs legeplads i Blegdamsremisen. Tæt på Vordingborggade ligger Østerbrohallen. Her kan spilles adskillige sportsgrene som badminton og basketball. 

Skal du længere ind eller ud af byen, er der ikke længere end fem minutter til Poul Henningsens Plads og metroen. Og lige så kort til Strand Boulevarden, hvor flere busser kører. 

Læs mere om området her: Andelsbolig på Østerbro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København Ø