Andelsboligforening

A/B OF51

1310 København K

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B OF51? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Olfert Fischers Gade 45-51 1310 København K
ca. 82 lejligheder

Drømmer du om at bo i København K?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København K

Læs mere og skriv dig op

Andelsboligforening i centrum af København

A/B OF51 er en andelsboligforening, der ligger midt i centrum af København. Både gaderne Olfert Fischers Gade, Fredericiagade og Kronprinsessegade ligger i denne andelsboligforening. Kvarteret består af ældre, historiske bygninger og bliver kaldt Ny-København. Det blev anlagt i midten af 1600-tallet, hvor der havde været en større brand i København, som havde brændt mange af bygningerne ned. 

Selvom andelsboligforeningen A/B OF51 ligger midt i centrum, er der stadig rig mulighed for at handle ind. Både til hverdagen og til madlavning. Der ligger både en Føtex og Super Brugsen ikke langt fra boligen. I området ligger også skønne lokale butikker. For eksempel Made by Mama, som er en italiensk madbutik. Eller Fired Earth der sælger specielle, smukke fliser. 

Det skønne ved kvarteret er også, at der er rigtig gode muligheder for at opleve kultur. Især på de mange københavnske museer. Du er under 10 minutter på gåben til for eksempel Statens Museum for Kunst, Geologisk Museum og Botanisk Have. 

Skal du lidt længere ud af byen, er der kun 5 minutter på gåben til Marmorkirken metrostation. Og et kvarter til brændpunktet Nørreport Station.

Læs mere om området her: Andelsbolig i København K 

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København K