Andelsboligforening

A/B Nansensgade 67-69 M Fl

1366 København K

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Nansensgade 67-69 M Fl? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Nansensgade 67-69 og Vendersgade 18 1366 København K
ca. 33 lejligheder

Drømmer du om at bo i København K?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København K

Læs mere og skriv dig op

I det rolige, indre København

A/B Nansensgade 67-69 M Fl er en lille andelsboligforening på en rolig, hyggelig gade i midten af København. Nansensgade pryder øjet med charmerende, ældre bygninger, hvor forskellige andelsboligforeninger ligger. Denne andelsboligforening ligger lige inden et hyggeligt kryds, hvor du både finder små kaffebarer, restauranter og takeawaysteder. Derfor er dette område også ofte besøgt af turister og andre københavnere, der hygger sig i indre by.

Her er du aldrig langt fra en hyggelig, aktiv dag eller aften i København. Har du brug for frisk luft og grønne omgivelser, kan du gå til Ørstedsparken på under 10 minutter. Her kan du gå eller løbe rundt om den fine sø eller sætte dig i græsset og nyde blomster og træer i massevis. Der er heller ikke langt til Kongens Have fra Nansensgade. Parken er fyldt med symmetriske haver, der altid er værd at kigge på.

Bor du A/B Nansensgade 67-69 M Fl er der ikke længere end 6 minutter på gåben til Nørreport. Her finder du masser af S-togslinjer, der kører døgnet rundt. Både adskillige busser og metroer kører også fra Nørreport Station, som er en af de største stationer i Danmark.

Skriv dig op eller læs mere om København K her

Går du modsatte vej rammer du hurtigt Københavns Indre Søer og Dronning Louises Bro. Her vil du blive ført over det hyggelige område, hvor caféer og udlejningsbåde ligger i stribevis. Efter broen ligger Nørrebro, hvor der ligeledes kan findes barer, caféer og busser gennem hele bydelen.

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København K