Andelsboligforening

A/B Salvatorgården

1420 København K

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Salvatorgården? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Dronningensgade 50-54 1420 København K
ca. 127 lejligheder

Drømmer du om at bo i København K?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København K

Læs mere og skriv dig op

Andelsbolig i et historisk område

A/B Salvatorgården er en ældre andelsboligforening, som er fordelt på tre gader midt på Christianshavn. Ejendommen ligger i et historisk og kulturelt område, hvor der er masser af muligheder. For eksempel har forfatteren Poul Hammerich boet der. Han er blandt andet medforfatter på Huset på Christianshavn og Matador. 

Nærmest i baggården hos A/B Salvatorgården ligger Vor Frue Kirke. Her er der altid rig mulighed for fantastisk udsigt over København.

Skal du ud og gå en tur, er der masser af muligheder for natur og smukke omgivelser. Ikke langt fra ejendommen ligger Christianshavn Vold. Her kan du gå en lang gåtur rundt om søen, hvor man nærmest ikke mærker, at man er midt inde i byen. Det er også altid en god idé at gå en tur ved Overgaden Oven Vandet. Her er masser af caféer og et smukt miljø. Gå langs kanalen eller stop op på Christianshavns Bådudlejning & Café. Stedet hvor du ikke lejer båd, men spiser god mad og drikker øl. 

Skal du længere ind mod byen eller længere ud, har du kun et enkelt minut til Christianshavn Station. Her ligger både bus og metro. Der er også kun et kvarter på cykel til Københavns Hovedbanegård.

Læs mere om området her: Andelsbolig i København K

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København K