Andelsbolig i København K

Interesseliste til andelsboliger i København K

Københavns hjerte

København K er det inderste af Danmarks Hovedstad – Københavns brændpunkt. Her præsenteres man for masser af københavnere, nysgerrige turister og de lokale, der har andelsboliger i København K.

Fyldt med shopping og seværdigheder

Bydelen er fyldt med seværdigheder, masser af shopping og restauranter i alle afskygninger. Så andelsboligerne her, ligger i gå- og cykelafstand til det meste. Mulighederne for indkøb er anderledes her end andre bydele, da der ikke befinder sig mange bekendte dagligvarebutikker. Her handler man for eksempel dagligvarer i Torvehallerne eller Mad & Vin under Magasin.

De fleste kender Strøget og Købmagergade, som er de primære shoppinggader. Her befinder mange shoppeglade danskere og turister sig. Men i København K ligger der også masser af sidegader, der tilbyder anderledes butikker, der er værd at kende. Gå en tur ned ad Gammel Mønt og besøg flere danske designbutikker – som Storm, Black Dot Copenhagen og Wood Wood.

Indre by har også masser af billige alternativer i form af genbrugsbutikker. På Larsbjørnsstræde støder man hurtigt på Episode, og på Studiestræde ligger genbrugsbutikken med det oplagte navn, København K.

Brostensbelagte gader

De mange smalle stræder er et godt kendetegn for København K som indre by. På Fiolstræde kan man gå på de brostensbelagte gader og kigge op på de ældre, fredede ejendomme, som ligger i det hyggelige kvarter. Her ligger ligeledes et væld af caféer, kulturelle bygninger og seværdigheder.

Mennesker sidder på café i København K

Mange studerende tyer til Fiolstræde, når de skal læse eller skrive en opgave. Det er blandt andet på grund af det bibloteksagtige Paludan Bog & Café, som ligger her og serverer studievenlige priser. Længere nede af Fiolstræde kan man træde ind i en lignende butik med bøger. I Vangsgaards Antikvariat bliver der solgt antikke bøger i alle skikkelser. Man går ikke galt i byen her, hvis man søger en jule- eller fødselsdagsgave.

På Gothersgade kan man mærke byens pulserende liv – både om dagen og om aftenen. Om dagen samler folk sig på de forskellige restauranter og caféer, eller går en tur ned mod Nyhavn. Det nye Boltens Gård serverer streetfood fra forskellige restauranter, og samler folk i en hyggelig, farverig gård. Om aftenen forvandles gaden til én stor fest, hvor man kan nyde musik og drinks det meste af natten.

Rolige omgivelser i indre by

Selvom andelsboliger i København K ligger i et travlt område med mange mennesker, er der stadig god mulighed for at forsvinde hen i roligere omgivelser. I Botanisk Have kan man nyde synet af de smukke blomster og planter i den historiske gamle have. Eller drikke kaffe på Glyptotekets tagterrasse – som har gratis entré hver tirsdag.

Noget som København kan være meget stolt af, som store dele af verden ikke har, er Kongens Have. En park midt inde i hovedstaden, der både rummer Rosenborg Slot og masser af blomsterbede. Haven bliver brugt af unge som gamle, der bruger den til at gå ture eller sidde på det store græsareal.

Læs om andre gode naturområder ved andelsboliger på Nørrebro

Andelsboliger i København K er altid nær ikoniske bygninger

Med en andelsbolig i København K er der stor mulighed for at få udsigt ud til de flotte, ikoniske bygninger. I indre by vrimler det med smukke gader og bygninger, man kan falde i staver over. Ved Voldende ligger bygningen Lagkagehuset, som ja – har lagt navn til den populære bagerkæde. Den første Lagkagehuset-bager ligger nemlig i denne lagkage-lignende bygning.

Skuespillerhuset i København K

Gå en tur langs Københavns Kanaler og oplev venner og bekendte hygge sig, mens kanalrundfart sejler stille forbi. Kanalerne kan føre dig rundt mellem Christianshavn og Højbro Plads, hvor du kan betragte politikkerne og Christiansborg Slot på vejen. Mellem Børsen og Nationalbanken kan du komme på en kort sommerferie mellem palmer og lyskæder. For her holder Kayak Bar til, som serverer kolde drinks og musikbegivenheder.