Andelsboligforening

A/B Borgergade 138

1300 København K

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Borgergade 138? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Borgergade 138 1300 København K
ca. 11 lejligheder

Drømmer du om at bo i København K?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København K

Læs mere og skriv dig op

I det gamle, historiske København

A/B Borgergade 138 er en lille andelsboligforening med 11 lejligheder. Den ligger på en københavnsk, historisk gade med udsigt til små, orange bygninger. Og også lokale beboere og turister, der nyder caféerne og de smukke facader. 

Her kan du ikke bo mere centralt i København, hvor gamle butikker, delikate restauranter og brostensbelagte gader fylder synet. For eksempel bor du under fem minutter fra den italienske restaurant Fabro, der serverer lækker og simpel pasta. Eller Nyboders Køkken der serverer dansk mad til turister og andre madglade-mennesker.

Næste gade er Store Kongensgade, hvor det bugner med sjove, lokale forretninger. Her ligger masser af antikvitetsbutikker, som man længe kan kigge i. For eksempel ligger der Fil de Fer, Knager og Marskandiseren. Selvom du bor midt i byen hos A/B Borgergade 138, og det store fokus ligger på restauranter, så er du stadig ikke langt fra supermarkeder, når du skal handle. På under fem minutter kan du gå til Føtex eller Netto.

Trænger du til grønne omgivelser, er du for eksempel tæt på Østre Anlæg. Her kan du sidde og nyde den store sø i midten af parken eller bruge den seje legeplads. Går du gennem hele parken kommer du direkte videre til Kongens Have, hvor du kan slappe af i græsset eller nyde udsigten til Rosenborg Slot.

Skal du med offentlig transport er du ikke længere væk fra metroen ved Marmorkirken end fem minutter på gåben. Skal du med tog, er der heller ikke længere end 10 minutter til Østerport. 

Læs mere om området her: Andelsbolig i København K

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København K