A/B Nygårdsvej 52/Bechgårdsgade 2

2100 København Ø

Denne andelsboligforening er endnu ikke oprettet

Er du bestyrelsesmedlem i din andelsboligforening og ønsker et automatisk ventelistesystem? Så kan du tage ejerskab og oprette din andelsboligforening lige her.

Detaljer

zip code
Nygårdsvej 52 og Bechgårdsgade 2 2100 København Ø
zip code
ca. 13 lejligheder

Drømmer du om at bo i København Ø?

Skriv dig op på interesselisten hos andelsboligforeninger i København Ø og få automatisk besked når nye ventelister åbner for opskrivning.

En hyggelig ejendom på hjørnet

A/B Nygårdsvej 52/Bechgårdsgade 2 er en lille andelsboligforening bestående af 13 boliger. De befinder sig på et hyggeligt, roligt hjørne på Østerbro. Næsten lige over for ejendommen ligger Tåsinge Plads – Københavns første klimatilpassede byrum. Her kan man opleve den ’danske regnskov’ midt inde i byen. 

Længere nede, på hjørnet Nygårdsvej, ligger en hyggelig café ved navn Aurelia. Her kan du nyde en plads i solen med en kop kaffe. Det er ikke en dårlig start på morgenen eller i løbet af weekenden. Hvis du bliver hjemme, kan du finde takeaway-steder som Stefanos Pizza og Royal Bagel.

Leder du efter grønne områder, er du ikke langt fra Kildevældsøen. Her venter sig en god gåtur i rolige, frodige omgivelser. Lige ved siden af ligger også en stor legeplads for de mindre. 

Skal du ud af Østerbro kan du på under 10 minutter gå til Poul Henningsens Plads, som både er hyggelig og involverer den nyeste metro. 

Læs mere om området her: Andelsbolig på Østerbro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København Ø

Lad os holde dig opdateret omkring Flatr