Andelsboligforening

A/B Mysundegade 15-17

1668 København V

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Mysundegade 15-17? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Mysundegade 15-17 1668 København V
ca. 22 lejligheder

Drømmer du om at bo i København V?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København V

Læs mere og skriv dig op

Rolig gade i energisk kvarter

A/B Mysundegade 15-17 ligger i det københavnske kvarter Vesterbro. Et tidligere arbejdskvarter, der i dag er fuld af liv med caféer, barer og anderledes butikker. Her er masser af farverige facader og masser af beboere, der nyder gaderne på fortovscaféer og græsarealer. 

Boligerne på A/B Mysundegade 15-17 ligger på en rar, stille vej, hvor facaderne er forskellige lyse farver og store træer, som gør gaden grøn og hyggelig. Området er en sidegade til Istedgade, som er den populære gade på Vesterbro. Her fyldes kvarteret med kaffebarer og restauranter som Riccos og Pizzeria MaMeMi.

På blot en 4 minutters gåtur kan du komme til Enghave Plads, hvor flere busser og den nye metro kører jævnligt. Et par skridt længere nede ligger Enghavevej, hvor blandt andet koncert- og barstedet Vega hører til. Her ligger også masser af hyggelige caféer som Restaurant Klubben og Café Hytten.

I den modsatte retning kan du cykle 5 minutter til Dybbølsbro, hvor man kan tage adskillige S-toge længere ind mod hovedstaden eller ud mod de andre sjællandske byer. Tæt på S-tog stationen ligger Fisketorvet, hvor der både kan handles og shoppes. Bagefter kan du gå ned mod Havneholmen og bade – eller tage Byggebroen til Islands Brygge.

Læs mere om området her: Andelsbolig på Vesterbro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København V