Andelsboligforening

A/B Marstalsgade 15-17

2100 København Ø

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Marstalsgade 15-17? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Marstalsgade 15-17 2100 København Ø
ca. 16 lejligheder

Drømmer du om at bo i København Ø?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København Ø

Læs mere og skriv dig op

Med morgenkaffen rundt om hjørnet

A/B Marstalsgade 15-17 er en andelsboligforening, der ligger på Østerbro. Ejendommen ligger på en hyggelig, rolig gade, hvor bygningen har fine, charmerende detaljer på ydremuren. 

Foreningen ligger på en sidegade til Strandboulevarden, hvor du finder gode takeaway-steder, når du trænger til det. Prøv for eksempel Strand bageri eller Maharaja. Længere nede af gaden ligger også flere supermarkeder, så du også selv har gode muligheder for at handle. Når du skal ud ad døren tidligt om morgenen, kan du glæde dig over, at Kaffekilden ligger lige rundt om hjørnet fra ejendommen. De er altid klar til at servere en god kop kaffe til dig.

Skal du ud af byen, har du ikke langt til Nordre Frihavnsgade, hvor flere busser kører. Der er også under 10 minutter på gåben til Nordhavn Station, hvor toget og metroen kører. Bliver du i området og skal nyde området, kan du på en 5 minutters cykeltur komme til Ved Classens Have. Her ligger en lille oase midt på Østerbro – tæt på A/B Marstalsgade 15-17. Går du 10 minutter mod Nordhavn, kan du tage en badetur eller sole dig ved Nordhavn Bassin. 

Læs mere om området her: Andelsbolig på Østerbro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København Ø