Andelsboligforening

A/B Hesseløgård

2100 København Ø

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Hesseløgård? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Hesseløgade 22-32 2100 København Ø
ca. 58 lejligheder

Drømmer du om at bo i København Ø?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København Ø

Læs mere og skriv dig op

Kvarteret opkaldt efter danske øer

A/B Hesseløgård er en andelsboligforening beliggende på Østerbro. Foreningen huser 58 lejligheder og ligger i et kvarter, der har navne efter danske øer. For eksempel ligger nogle af andelsboligforeningens boliger på Drejøgade, som er opkaldt efter en sydlig ø tæt på Fyn. Ejendommene ligner klassiske Københavner-lejligheder med røde mursten og hvide detaljer. 

Med en andelsbolig centralt beliggende på Østerbro, som Hesseløgård, er du altid i nærheden af gode indkøbsmuligheder. For enden af kvarteret ligger Jagtvej, hvor du også finder små lokale butikker og caféer. For eksempel kan man finde smukke, unikke goder i vintagebutikker som Vintage 199 eller Sweeteak Fashion.

Stort set lige foran hoveddøren kører der adskillige busser, og det er også muligt at gå til metroen ved Poul Henningsens Plads på under 10 minutter. 

Selvom boligerne ligger centralt i hovedstaden er der stadig god mulighed for at finde ro og natur. Mange beboere går ture og nyder miljøet ved Kildevældssøen, hvor det er svært at se, at man stadig befinder sig i byen. Under 10 minutter på cykel befinder du dig ved vand – tag en dukkert ved Svanemøllestranden eller ved det moderne Nordhavn. 

Læs mere om området her: Andelsbolig på Østerbro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København Ø