Andelsboligforening

A/B Udbygård

2200 København N

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Udbygård? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Asnæsgade 2 2200 København N
ca. 100 lejligheder

Drømmer du om at bo i København N?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København N

Læs mere og skriv dig op

I roligt område, midt i Nørrebros centrum

A/B Udbygård er en stor andelsboligforening, der ligger i centrum af Nørrebro. Her er der hele 100 andelsboliger, og dertil hører også en stor gård. Både med legeplads, bænke og grill til hyggelige sommeraftener. 

Selvom andelsboligforeningen ligger midt på Nørrebro, ligger det i et roligt område. Dog er der ikke langt til det livlige bybillede, hvor der findes masser af barer og restauranter. Rundt om hjørnet ligger Paloma Vermuteria, som har udenddørsservering og forskellige drinks. Har du brug for kaffe, tager det heller ikke mere end fem minutter at gå til Ristet Rug.

Samtidig er der heller ikke langt til Nørrebrogade fra Udbygård. Her kan du nyde brunch på Møller, burger på Jaggers eller nyde en bistrostemning ved Gaarden og Garden. Har du brug for at sidde hjemme i din andelsbolig, kan du tage mad med hjem fra Madro på Guldbergsgade. Her bringes dansk, bæredygtigt mad. 

Af grønne områder kan du lynhurtigt gå til Assistens Kirkegård. Her er der er en god mulighed for at gå dig en lang og historisk tur. Flere anerkendte mennesker ligger begravet her og masser af blomster og træer præger gåturen. På under 10 minutter kan du også gå til Nørrebroparken, hvor du finder hyggelige græsarealer, legeplads og fodboldbaner.

Metroen ligger fem minutter fra andelsboligforeningen på Nørrebros Runddel, og du kan også cykle til Nørreport Station på under cirka 10 minutter.

Læs mere om området her: Andelsbolig på Nørrebro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København N