Andelsboligforening

A/B Thyrasminde

2200 København N

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Thyrasminde? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Ægirsgade 10 2200 København N
ca. 17 lejligheder

Drømmer du om at bo i København N?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København N

Læs mere og skriv dig op

Helt centralt på Nørrebro

A/B Thyrasminde er en andelsboligforening med 17 lejligheder. Den ligger i en hjørneejendom på en livlig, men rolig gade med udsigt til andre charmerende, ældre bygninger på Nørrebro. Denne andelsboligforening ligger centralt på Nørrebro Ægirsgade 10, og der er ikke langt til hverken supermarkeder, barer, offentlig transport og grønne områder.

Andelsboligforeningen ligger på en sidegade til Nørrebrogade. Her finder du caféer som Kaffehuset, takeaway som Det Rene Brød og barer som Dispensary, Whiskey And Beer. Det vil sige, du har aldrig langt hjem, lige meget hvad du beslutter dig for at lave. Skal du længere væk end nærområdet kan du gå til Nørrebros Runddel på omkring fem minutter. Her finder du adskillige busser og metroens Cityring. Ellers kører der også flere busser fra Nørrebrogade, som er endnu tættere på. På en cykel tager det ikke mere end 10 minutter at komme til Nørreport Station, Frederiksberg Centret og Bispebjerg Kirkegård.

Selvom du bor midt på Nørrebro, som er en livlig og travl bydel, så findes der stadig roligere og grønnere områder, som du kan nyde. Ikke langt fra A/B Thyrasminde ligger BaNanna Park. Det er en lille park omringet af graffiti og en kæmpe klatremur, hvor dygtige klatrere benytter den dagligt. Her kan man også spille basket og slå sine venner i bordtennis. Den modsatte vej ligger Nørrebroparken, hvor der er plads til at sidde med vennerne, spille fodbold og lege.

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København N