A/B Guldberg

2200 København N

Denne andelsboligforening er endnu ikke oprettet

Er du bestyrelsesmedlem i din andelsboligforening og ønsker et automatisk ventelistesystem? Så kan du tage ejerskab og oprette din andelsboligforening lige her.

Detaljer

zip code
Guldbergsgade 84-96 2200 København N
zip code
ca. 174 lejligheder

Drømmer du om at bo i København N?

Skriv dig op på interesselisten hos andelsboligforeninger i København N og få automatisk besked når nye ventelister åbner for opskrivning.

Stor andelsboligforening i godt område

A/B Guldberg er en stor andelsboligforening, der ligger på Nørrebro. Hele foreningen har en stor hyggelig gård, hvor der er plads til en masse af beboerne. Ejendommen veksler mellem store og mindre boliger, så der er mulighed for mange forskellige at flytte ind. 

Bygningen ligger lige i nærheden af Legepladsen på Guldbergs Plads og boldbaner, som mange beboere gør brug af. Ellers er der ikke langt til Assistens Kirkegården, hvor man kan sidde eller gå en god tur. Der er heller ikke længere en 10 minutters gåtur til Nørrebroparken. 

Når du trænger til noget alternativt mad og ikke ønsker at lave det selv, har du ikke langt til Jagtvej. Her ligger for eksempel Det Eksotiske Hjørne og Mevlana, der er populære takeaway-steder.

Skal du ud fra Nørrebro kan du på 5 minutter gå til Nørrebros Runddel Station, hvor flere busser og den nye metro kører. Tæt på A/B Guldberg ligger også flere busstopsteder.

Læs mere om området her: Andelsbolig på Nørrebro

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København N

Lad os holde dig opdateret omkring Flatr