A/B Frederikssundsvej 82

2400 København NV

Denne andelsboligforening er endnu ikke oprettet

Er du bestyrelsesmedlem i din andelsboligforening og ønsker et automatisk ventelistesystem? Så kan du tage ejerskab og oprette din andelsboligforening lige her.

Detaljer

zip code
Frederikssundsvej 82 2400 København NV
zip code
ca. 17 lejligheder

Drømmer du om at bo i København NV?

Skriv dig op på interesselisten hos andelsboligforeninger i København NV og få automatisk besked når nye ventelister åbner for opskrivning.

I det inspirerende arbejdskvarter

A/B Frederikssundsvej 82 er en andelsboligforening, som ligger i det københavnske Nordvest. Der er 17 boliger fordelt på fire etager. Frederikssundsvej er en større gade, men træer og butikker nede foran ejendommen, gør området mere hyggeligt og livligt. I denne andelsboligforening er du faktisk også nabo til en Rema 1000. 

Lige rundt om hjørnet ligger Hulgårdsplads, der huser en bemandet legeplads – både for store og små. I sommermånederne er der vandleg og et stort bassin, hvor børn kan plaske rundt. Andelsboligforeningen ligger i et charmerende arbejdskvarter, der gør at det altid er spændende at gå en tur i nærområdet. Her kan du opdage nye tiltag og spændende, kreative firmaer, som laver interessante ting for bymiljøet – såsom gallerier. 

Går du en smule længere ned ad Frederikssundsvej finder du Storrs Antikvariat. Her er masser af mulighed for at fordybe sig ned i interessante bøger. Antikvariatet ligger tæt på kaffebaren Fovl, der serverer god kaffe og hjemlig hygge.

Lige nede foran hoveddøren går busser som 5C, 250S og 350S. De kører rundt i det meste af Storkøbenhavn.

Læs mere om området her: Andelsbolig i Nordvest

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København NV

Lad os holde dig opdateret omkring Flatr