Andelsboligforening

A/B Mønten 2000

2400 København NV

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Mønten 2000? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Møntmestervej 56-64 2400 København NV
ca. 27 lejligheder

Drømmer du om at bo i København NV?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København NV

Læs mere og skriv dig op

Moderne kvarter med gadekunst

A/B Mønten 2000 er en andelsboligforening i det københavnske Nordvest. Her ligger 27 boliger i et roligt område, hvor små græsarealer pryder foran bygningen. Ejendommen er lokaliseret i kvarteret Bispebjerg, som er i fuld udvikling. Her kan man gå gennem gader, hvor bygninger er udsmykket med gadekunst. Og ældre og nye ejendomme giver et moderne, charmende look sammen. Gavl-kunstværker præger bybilledet på Møntmestervej, hvor andelsboligforeningen ligger. Her har blandt andet HuskMitNavn været med til at udsmykke flere etageejendomme.

På den modsatte side af vejen ligger Hulgårdsplads, hvor man kan nyde det grønne græs og en stor legeplads. Vil man blive indenfor, kan man gå til Rentemestervej og tage på det moderne tre-etagers bibliotek. Her tilbydes alt fra børnearrangementer til jazzkoncerter. 

Mindre end to minutter væk fra Mønten 2000 finder du adskillige busser, der kan kører dig rundt i København og andre udenomliggende byer. Ellers tager det fem minutter at cykle til Nørrebro Station, hvor toge og metro kører døgnet rundt. 

Læs mere om området her: Andelsbolig i Nordvest

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København NV