A/B Enighedens Park 5

2400 København NV

Denne andelsboligforening er endnu ikke oprettet

Er du bestyrelsesmedlem i din andelsboligforening og ønsker et automatisk ventelistesystem? Så kan du tage ejerskab og oprette din andelsboligforening lige her.

Detaljer

zip code
Bygmestervej 23-31 2400 København NV
zip code
ca. 50 lejligheder

Drømmer du om at bo i København NV?

Skriv dig op på interesselisten hos andelsboligforeninger i København NV og få automatisk besked når nye ventelister åbner for opskrivning.

Nye boliger i et ældre kvarter

A/B Enighedens Park 5 er en andelsboligforening i Nordvest ved grænsen til Nørrebro. Bygningerne er nye og med altanter og en stor fælles gård i et roligt område. 

Der er kort afstand til masser af brugbare områder. På under 10 minutter kan du gå til Bispebjerg Station, og det tager ikke over fem minutter at finde et busstoppested. På kort tid kan du også befinde dig på Nørrebrogade og Nørrebro Station, hvor der er masser af supermarkeder og lokale butikker.

Er du shoppelysten kan du på fem minutter smutte over i Nørrebro Bycenter, hvor du finder basale butikker som H&M og Matas. Lige rundt om hjørnet fra A/B Enighedens Park 5 ligger flere lokale barer som Tribeca Bites & Wine og Åbenbar, hvor du kan sidde udenfor om sommeren med vennerne. 

Søger du grønne områder, kan du hoppe op på cyklen og køre mod Bispebjerg Kirkegård. Området er historisk og er kendt for de smukke syn, man kan møde på sin vej gennem kirkegården.

Læs mere om området her: Andelsbolig i Nordvest

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København NV

Lad os holde dig opdateret omkring Flatr