Andelsboligforening

A/B Bjørnen

2400 København NV

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Bjørnen? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Nordre Fasanvej 212 og Glentevej 2-4 2400 København NV
ca. 28 lejligheder

Drømmer du om at bo i København NV?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København NV

Læs mere og skriv dig op

Med udsigt til grønt, farverigt område

A/B Bjørnen, der ligger på hjørnet af Nordre Fasanvej 212 og Glentevej 2-4, er en andelsboligforening med 28 lejligheder. Andelsboligerne er fordelt i en charmerende, gul bygning. Facaden er smykket med grønne vinduer og ved hoveddørene står små, hvide stakitter med udsigt til store træer.

Her ligger det lille område Glenteparken også, som de fleste beboere i A/B Bjørnen ligeledes har udsigt til. Glenteparken ligger op ad Nørrebros togskinner, og er forvandlet til et hyggeligt og socialt område med bænke. Parken har lagt hus til streetfood, musik og andre gode initiativer.

Med en andelsbolig her bor du centralt på Nørrebro, hvor der ikke er længere end 6 minutter på gåben til Nørrebro Station. Her kan du tage både tog, metro og adskillige busser. Derfor er det nemt at komme hurtigt rundt i andre bydele.

Du er også tæt på gode og forskellige handlemuligheder. For eksempel ligger både Føtex, Netto og Rema 1000 lige om hjørnet. Der er heller ikke langt til Nørrebro Bycenter, når du skal kigge i andre butikker. 

Hvis du skal gå en grøn tur i den livlige bydel, kan du dreje ned mod Nørrebroparken. Her kan du følge stien gennem den grønne, lokale park. Du kan stoppe for en kop kaffe på Riccos eller Café Lille Peter. Eller mærke den glade stemning om aftenen på barer som Mikeller & Friends og Café Stefanshus.

Læs mere om området her: Andelsbolig i Nordvest

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København NV