Andelsbolig i Nordhavn

Interesselister til andelsboliger i Nordhavn

Ny bydel med fokus på beboere og kvalitet

Nordhavn er netop i fuld udvikling, og nye andelsboliger dukker flittigt op fra jorden. For den nye bydel bliver bygget med fokus på miljøet, trygge områder og sikkerhed i trafikken. Det er nemlig det største byudviklingsprojekt i Danmark lige nu. Der er derfor masser af gode muligheder med en andelsbolig i Nordhavn. Udsigten er fyldt med vand, og området er designet til, at beboerne har det godt og trygt.

Prisvindene andelsboliger

Bydelen var førhen et industrielt område, men er nu i fuld gang med at blive udviklet til et nyt, attraktivt byområde. Nye lejligheder bliver til og skaber et fantastisk område. Nu er der fyldt med caféer og aktiviteter til de heldige beboere med andelsbolig i Nordhavn.

De fleste nye områder er designet af en dansk arkitekt, og det har givet nogle smukke, prisvindende bygninger. Nye caféer og supermarkeder bliver til, og gør hverdagen funktionel for beboerne. For eksempel i Amerika Plads og Århusgadekvarteret.

Århusgadekvarteret er et gammelt frihavnsområde, hvor forskellige specialbutikker og restauranter ligger mellem andelsboligerne. De har sammen fokus på bæredygtighed og god kvalitet. Bydelen har masser af historie, og det kan ses gennem de smalle gader, hvor højderne på husene varierer. Her ligger både meget høje tårne og gamle lave byhuse. Opdag stedet og gå en tur ned i den lokale bager Andersen & Maillard eller kig på æstetiske møbler i Handvärk på Århusgade.

Læs om andelsboliger på Østerbro

Tæt på by og vand i en andelsbolig i Nordhavn

Nordhavn er en god blanding af by og havn. Det ligger tæt op ad Østerbro, og det tager ikke mere end et kvarter at cykle ind til centrum. Samtidig ligger Nordhavn og de smukke andelsboliger ud mod vandet, og det er de færreste udsigter, der ikke kan ane vand. Faktisk er Nordhavn også den eneste station, hvor S-toget giver pendlerne udsigt til hav.

Den nye metro er også lige på trapperne, og derfra bliver det endnu nemmere at færde sig rundt i byen. Stationerne vil ligge ved Nordhavn station og Orientkaj. Orientkaj bliver den eneste metrostation, der ligger over jorden, og den vil matche med resten af Nordhavn og dets kvarter. For stationen får et lokalt præg med hvide fliser, der spejler til himlen.

Aktiviteter i nye højder

I det nye udviklede kvarter er der også dukket en masse nye aktiviteter op, som er for alle aldre. For eksempel kan man i 24 meters højde få lov til at lege og træne. Det foregår oppe på Konditaget Lüders, der er et offentligt byrum med forskellige faciliteter som klatrestativer og trampoliner.

Ellers tag forbi Airtrix, som er meget mere end en trampolinpark. Her kan man også klatre i otte meters højde, og være med til at klare udfordringer med sele på. 

Spisesteder med kvalitet og bæredygtighed

Sammen med de mange nye andelsboliger, der er dukket op i bybilledet, er en masse caféer blevet en realitet. Her finder du blandt andet Restaurant Frihavn, der befinder sig på Amerika Plads. Her serveres klassiske, danske retter, som matcher bygningen, der er designet af en dansker. På Helsinkigade kan du tage elevatoren til 17. sal i den gamle kornsilo. Her ligger den nye restaurant Silo, hvor du med en smuk udsigt kan spise 4-retters til en fair pris.

Som beboer i andelsbolig i Nordhavn er take-away også en god og nem mulighed. Her findes også spisesteder, der ikke ligger andre steder i København. For eksempel kan du tage en pizza med hjem fra Frihavns Pizza på Strandboulevarden.