A/B Nifa

2000 Frederiksberg

Denne andelsboligforening er endnu ikke oprettet

Er du bestyrelsesmedlem i din andelsboligforening og ønsker et automatisk ventelistesystem? Så kan du tage ejerskab og oprette din andelsboligforening lige her.

Detaljer

zip code
Nordre Fasanvej 142-144 2000 Frederiksberg
zip code
ca. 28 lejligheder

Drømmer du om at bo på Frederiksberg?

Skriv dig op på interesselisten hos andelsboligforeninger på Frederiksberg og få automatisk besked når nye ventelister åbner for opskrivning.

I midten af flere bydele

A/B Nifa er en andelsboligforening beliggende i ydrekanten af Frederiksberg Kommune. Derfor ligger ejedommen tæt på Nørrebro, hvor du for eksempel finder Nørrebroparken og Bispeengbuen, som fyldes med fester og loppemarkeder i de varme sommermåneder.

Andelsboligforeningen ligger tæt på Borups Allé, som ligger på Frederiksberg, og her er der mulighed for en smule shopping. Her ligger for eksempel Matas og Flying Tiger. Går man den modsatte vej, er der højest 10 minutter på gåben til Godthåbsvej. Her optræder masser af hyggelige udendørs caféer og restauranter.

Det er også nemt og enkelt at handle ved andelsboligforeningen A/B Nifa. Der er nemlig hverken langt til Fakta eller Irma. 

Lige ved hoveddøren går der flere A busser, der kan fører dig ind og ud af byen. Skal du med toget har du under 10 minutter til Fuglebakken Station, og den nye metro ligger heller ikke langt fra hjem. 

Læs mere om området her: Andelsbolig på Frederiksberg

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger på Frederiksberg

Lad os holde dig opdateret omkring Flatr