Andelsboligforening

A/B Smallegade 30-32

2000 Frederiksberg

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Smallegade 30-32? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Smallegade 30 2000 Frederiksberg
ca. 33 lejligheder

Drømmer du om at bo på Frederiksberg?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger på Frederiksberg

Læs mere og skriv dig op

Under fem minutter til Frederiksberg Have

A/B Smallegade 30-32 er en andelsboligforening, der ligger på den hyggelige gade Smallegade i Frederiksberg Kommune. Ejendommen er beliggende inde i en gård, så der er både roligt og stemningsfuldt. Lejlighederne er ældre og charmerende med fine detaljer.

På under fem minutter kan du fra ejendommen gå til den smukke Frederiksberg Have. Her kan du tage børnene med på legeplads, gå blandt smukke planter og ane dele af Zoologisk Have. Der er heller ikke langt til Landbohøjskolens Have. Her ligger fine søer og smukke beplantninger. Her ligger en del af Københavns Universitet også, som har fine, historiske bygninger. Synet af dem kan du nyde, mens du spiser det mad, du har købt på en af de mange takeaway-steder i nærheden. 

A/B Smallegade 30-32 ligger ikke langt fra Gammel Kongevej. Her kan du for eksempel bestille mad fra Wedo Frederiksberg eller Sokkelund Café & Brasserie. Du kan også på under 10 minutter tage til Frederiksberg Centret, som huser over 100 butikker og spisesteder.

Skal du med offentlig transport har du cirka to minutter til flere busser, der kører rundt i København og omegn. Skal du med metro kan du på under 10 minutter gå til Frederiksberg Station, hvor alle metroer kører i døgndrift.

Læs mere om områder her: Andelsbolig på Frederiksberg

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger på Frederiksberg