Andelsboligforening

A/B Vodroffsvej 56A-B

1900 Frederiksberg

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Vodroffsvej 56A-B? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Vodroffsvej 56A-B 1900 Frederiksberg
ca. 13 lejligheder

Drømmer du om at bo på Frederiksberg?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger på Frederiksberg

Læs mere og skriv dig op

Lille, hyggelig andelsboligforening

A/B Vodroffsvej 56A-B er en lille andelsboligforening, der mest af alt minder om et hyggeligt hus. For bygningen står for sig selv og deler derfor ikke vægge eller mursten med andre foreninger. Dog ligger andelsboligforeningen på en hyggelig vej med masser af andre større lejligheder og også med udsigt til en fin gul bygning.

Boligerne ligger et stenkast væk fra De Københavnske Søer og Åboulevarden. Derfor er der rig mulighed for at gå eller løbe friske turer rundt om de populære søer i byen.

I nærheden af A/B Vodroffsvej 56A-B ligger også Forum og også derfor Forum Station. Det vil sige, at du aldrig er langt fra gode oplevelser og gode transportmuligheder. Her kører både metroen og adskillige busser døgnet rundt.

Tager du længere ind mod Frederiksberg, fordi Forum, møder de højest tænkeligt H. C. Ørsteds Vej. Her finder du restauranter som Poco Picante og Kichenette. Du kan også suse den anden vej og dermed smutte over på den anden side af Åboulevardbroen. Her på den anden side ligger Indre By, hvor du kan opleve ting som Ørstedsparken, Vor Frue Kirke og Bremen Teater. Det tager for eksempel heller ikke længere end henholdsvis 5 og 10 minutter at cykle til Vesterport Station og Nørreport.

Læs mere om Frederiksberg og andelsboliger her

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger på Frederiksberg