A/B Langelandsvej 35-Langelandsplads 2

2000 Frederiksberg

Denne andelsboligforening er endnu ikke oprettet

Er du bestyrelsesmedlem i din andelsboligforening og ønsker et automatisk ventelistesystem? Så kan du tage ejerskab og oprette din andelsboligforening lige her.

Detaljer

zip code
Langelandsvej 35 og Langelandsplads 2 2000 Frederiksberg
zip code
ca. 19 lejligheder

Drømmer du om at bo på Frederiksberg?

Skriv dig op på interesselisten hos andelsboligforeninger på Frederiksberg og få automatisk besked når nye ventelister åbner for opskrivning.

Fredeligt område med ældre detaljer og grønne træer

Andelsboligforeningen A/B Langelandsvej 35- Langelandsplads 2 består af 19 lejligheder – fredeligt beliggende på Frederiksberg. Boligerne er røde, velholdte bygninger med forskellige små, pragtfulde detaljer, der ændrer sig fra bygning til bygning. De blev opført i 1898, og selvom de blev restaureret i 1993, er det tydeligt, at de ældre dele er beholdt.

Området ved Langelandsvej har gode parkeringsmuligheder, som er indrammet af grønne træer, der giver ekstra liv. Dog er det nemt at komme rundt på gåben, da Godthåbsvej ligger for enden af vejen. Her findes masser af caféer som Den Blå Hund og Coffee Collective, og på under 10 minutter frembryder Falkoner Allé, der huser alverdens take-away. Ved en kort cykeltur kan man gå i rolige, grønne omgivelser som Frederiksberg Have og Københavns Zoo.

Alle metroer er i nærheden fra Frederiksberg station. Her er også er gode shopping- og indkøbsmuligheder i Frederiksberg Centret.

Læs mere om området: Andelsbolig på Frederiksberg

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger på Frederiksberg

Lad os holde dig opdateret omkring Flatr