Andelsboligforening

A/B Langelandsvej 35-Langelandsplads 2

2000 Frederiksberg

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Langelandsvej 35-Langelandsplads 2? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Langelandsvej 35 og Langelandsplads 2 2000 Frederiksberg
ca. 19 lejligheder

Drømmer du om at bo på Frederiksberg?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger på Frederiksberg

Læs mere og skriv dig op

Fredeligt område med ældre detaljer og grønne træer

Andelsboligforeningen A/B Langelandsvej 35- Langelandsplads 2 består af 19 lejligheder – fredeligt beliggende på Frederiksberg. Boligerne er røde, velholdte bygninger med forskellige små, pragtfulde detaljer, der ændrer sig fra bygning til bygning. De blev opført i 1898, og selvom de blev restaureret i 1993, er det tydeligt, at de ældre dele er beholdt.

Området ved Langelandsvej har gode parkeringsmuligheder, som er indrammet af grønne træer, der giver ekstra liv. Dog er det nemt at komme rundt på gåben, da Godthåbsvej ligger for enden af vejen. Her findes masser af caféer som Den Blå Hund og Coffee Collective, og på under 10 minutter frembryder Falkoner Allé, der huser alverdens take-away. Ved en kort cykeltur kan man gå i rolige, grønne omgivelser som Frederiksberg Have og Københavns Zoo.

Alle metroer er i nærheden fra Frederiksberg station. Her er også er gode shopping- og indkøbsmuligheder i Frederiksberg Centret.

Læs mere om området: Andelsbolig på Frederiksberg

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger på Frederiksberg