Andelsboligforening

A/B Johan Keller

2450 København SV

Denne andelsboligforening er endnu ikke på Flatr

Er du bestyrelsesmedlem i A/B Johan Keller? Læs mere om vores ventelistesystem på Flatr for ejendomme

Flatr for ejendomme

Detaljer

Bavnehøj Allé 1-5; Johan Kellers Vej 1-13; Hans Olriks Vej 2-6; Enghavevej 152-166 2450 København SV
ca. 150 lejligheder

Drømmer du om at bo i København SV?

Kom gratis på interesselisten til andelsboligforeninger i København SV

Læs mere og skriv dig op

I midten af byen og grønne områder

A/B Johan Keller er en andelsboligforening med i alt 150 andele fordelt på 21 opgange. Foreningen ligger i Sydhavnen. Udover at ligge i et roligt område i nærheden af lokale butikker og andre bydele, befinder her sig også en masse grønne områder. 

Blandt andet ligger ejendommen lige i nærheden af Vestre Kirkegård. Det er nordens største kirkegård. Her befinder sig smukke planter, blomster og søer og giver god mulighed for en cykel- eller løbetur. Du kan også på under 10 minutter cykle til Frederiks Brygge. Det er et nyere område, som bringer hyggelig, lokal stemning og masser af både. 

Cykler du gennem Vestre Kirkegård, kan du komme op til Valby, hvor der ligger adskillige spisesteder og shoppingcenteret Spinderiet. I denne bydel kan du for eksempel spise mad fra Café On The Six eller Café Asta. Som har en meget hyggelig baggård.

A/B Johan Keller ligger utrolig tæt på GAME Streetmekka. Det er et gadeidrætshus for både voksne og børn. Her er masser af aktiviteter som DJ-workshop, dance battles og parkour.

Med en andelsbolig her er du kun fem minutter væk fra Sydhavn Station. Her ankommer og afgår to S-toge og flere busser. Der går også diverse busser næsten lige ude foran din hoveddør. Er du på cykel, kan du på fire minutter cykle til Sønder Boulevard eller Enghave Parken, der er en del af hyggelige Vesterbro.

Læs mere om området her: Andelsbolig i Sydhavnen

Få en gratis Flatr bruger på 1 minut

Kom i gang med at finde din drømmebolig blandt attraktive andelsboligforeninger

Flere andelsboligforeninger i København SV